2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kızlar son haftalarda bebeklerinizn hareketi felan nasıldı benimkinin günü gününü tutmuyoda bazen endişe ediyorum bugün 5-6 kez felan hareket etti azmı
canım yerı oldukca daraldı o yuzden az ama guclu hareket eder. ama cok endıselendırcek sekıldeyse bırden azaldıysa dr una bunu söyle mutlaka
aman canım dıkkat et daha cok mınıkler cok sıcagıda sevmez cocuklar ama en ufak bı ruzgarda hasta olurlar allah korusun. ısımız bıraz zor sole 2 ayı falan bı doldursak hersey daha kolay olcak yani inşallah

canım gunu gununu tutmuyor benımkı bı tuhaf 😕
bı gun yok bı gun normal adet olmus gıbı anlamadım gıttı
aynı pişik olma durumu bendede var nerdeyse agda zamanıda geldı gectı mahvolmus durumdayım

benimde arada kocaman pıhtı geliyor. sonra duruyor. ben jiletle aldım o bölgeyi. bir de tüyler olsa kazak gibi iyice pişerim

son zamanlar öyle oluyor canım . hareketleri düzensizleşiyor. asya da bazen hareket etmiyordu. yerleri daralıyor artık napsın bebişler.

jılet sursem kasıntıdan ölurum heralde 😕
ay o ıgrenc pıhtı bendede oluyo..
kavanoz kontrolun ne zamn

normalde pazartesi gidicem kontrole de yarında çağırmıştı aslında ama gidemiycem pazartesiye kadar bekliyim diyorum doktorum aceleci davranıyo yarın gidersem çatı muayenesi yapıp doğum şekline karar vericek nst sonuçlarına göre ama sancım felan yok hala bende o yüzden pazartesi gidiym diyorum eşimde sürekli izin almak zorunda kalmasın hem sıkıntı oluyo işleri yoğun çok

nan dae en çenesi düşük anneler senle benim galiba baksana bizden başka kimseler yok 🙂

kavanoz sen sancılarını anlamasan bile belki sancın oluyordur. Benim öyle olmuştu çünkü. Ben anlamadım ama sancılar tavan yapıyodu. Ayy inşallah bu gece sancıların başlar. Bak kandil gecesi bugün. Senin için dua edelim.

kavanoz cıdden sen anlamıyo olablırsın bencede pazartesıy beklemesen ıyı ederdın aslında
hem endıselenıyosunda
sezeryan dan korkuyosun ama hangısı hayırlı olcaksa o olsun

archı vallahı he mıllet dedıkodumuzu yapcak bunlar hangı ara cocuklarıyla ılgılenıyolar ıdye
sımdı our gazını cıkarıyodu ata nın ustunde uyuyakaldı ata onurda ondan once uyudu baba ogul uyuyolar sımdı dokunsam ıkısıde uyancakkk