2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tamam esmercim zeynep ogrenınce bende sana haber verırım..

archı dun yıne sordum dr a ama sakın yıkamayın dedı bende cesaret edıp yıkayamadım bıkac gune duser gobegı ınsallah yıkarım

Dae ben 5. gün kontrolünde doktora sormuştum yıkayayımmı diye yıkayacağınız suyu önce kaynatıp sonra ılıtıp yve göbeğini iyice kurulamak kaydıyla isin vermişti. Ama ertesi gün düştü kızımın göbeği 6 günlükken rahatladık.

selam kızlar, sonunda oğlumun geliş tarihi belli oldu, çatıya inmeye hiç niyeti yok, bir de sancı 0'a yakın çıkıyor. Doktor da normal olursa zor bir doğum olacak dedi, hiç riske atmayalım dedim. 14.06.2010 Pazartesi günü oğlum geliyor inşallah. Bana hala hep karnımda duracak ve böyle yaşayıp gitcez gibime geliyordu ki, bugün dank etti nihayet kafama.

yuppi damadım geliyor

ayy az kalmış meloş. inşallah sağlıkla kucağına alırsın oğlunu. insan son anlarında hiç doğuramayacak gibi hissediyor ama bir bakıyorsun doğmuş kocaman olmuşlar. benim kız 1 haftalık olmuş sanki 1 gün geçmiş gibi.

Meloşum gözün aydın oğlunun geliş tarihi belli olmuş hadi hayırlısı bakalım. Bu arada para işini konuştunmu İsmail hoca nekadar isteyecek belli mi

Melos gozun aydin canim, Allahim saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin ins.
Belirsizlikten kurtuldun, 4 gun sonra yavrunu kucagina alicaksin.