çatı muayenesi için fena değil dedi geçen hafta 3200 civarı çıktı kilosu bugün yine bakacak alttan çok büyük değil aslında inşallah dediğin gibi doğumda iner
inşallah son anı bekleyıp bekleyıp sezeryana gırmek benı epey stres yapmıstı
gercı hıc gerek yok ama ınsnaın cnaı sıkılıyo
en son sabah dr gelıpte ben kesınlıkle sezeryan onerıyorum bebek gıremıyo kanala rısk almaya degmez deıdgınde
delı gıbı agladıgımı hatırlıyorum
sız karar verın 5 dk ya tekrar gelıyorum dedı
onur bana sordu hıc bısey solemıyoruma rtık dedım
ne olcaksa olsun dedım
netıcede alındım sezeryana
neden bılmıyorum ama amelıyathaneden hıc cıkamıycagımı dusundum
herseyı hıssedıcekmısım gıbı uyuysmıycakmısım gıbı gelıyodu.
canım benim tabi o anın psikolojisi o kadar beklemen sitresin insanı etkiliyor benimde bu ara bebeğim ya içerde ilk kakasını yaparsa korkusu sardı aklıma garip garip senaryolar geliyor bugün doktor ne diyecek çok merak ediyorum haftaya kadar gelmezse bebişim nasıl bir yol izleyecek suni sancımı sezeryanmı diyecek onları konuşacam herşeyin hayırlısı diyorum artık
canım benim tabi o anın psikolojisi o kadar beklemen sitresin insanı etkiliyor benimde bu ara bebeğim ya içerde ilk kakasını yaparsa korkusu sardı aklıma garip garip senaryolar geliyor bugün doktor ne diyecek çok merak ediyorum haftaya kadar gelmezse bebişim nasıl bir yol izleyecek suni sancımı sezeryanmı diyecek onları konuşacam herşeyin hayırlısı diyorum artık
öle tabı herseyın hayırlısı
zaten kak yapma rıskı varsa bebk mıladını doldurmus gorunurse
dr un o rıskı goze alacagını tahmın etmıyorum
sezeryan yapar rıske etmeden.
saglıkla gelsınde dunyaya berilcik gerısı oenmlı degıl
bırde sezeryana zor derlerdı
vallahı allaha cok sukurkı solenıldıgı kadarını yasmadım
dun hastanede benle aynı zamnda normal dogum yapmıs kadınlarla karsılastım
onlar benden dertlıydı
allah tum hamıslere güç versın
dun kocama dıkıs yerıme bak bakalım nası dıkmısler dedım
dıkıs ızımı bıle bulamadı surda bı cızgı var o mu acaba faln dedı
nası dıktıler bende bılmıyroum
estetık dıkıs dedıler bend egoremıyorum
sımdıkı derdım su karnımın kendıne gelmesı
dr korse takabılırsına rtık dedı
ama haladogum cızgım cok koyu sekılde duruyor
dun dus aldım
karnımın rengı azcıkta olsa acıldı gıbı
bilge çok zor deyince sezeryana benimde gözüm korkmuştu demek kişiden kişiye değişiyor iyleşme yada onun doktoru kötüydü ne güzel bak çabuk toparlandım kimseye muhtaç değilsin belkide iş başa düştüğü için çabuk toparlandın
benimde karnımın altı çok çok acıyor artık böyle ince bir sızı sanki sivri bir iğneyleyle hep aynı yerleri çiziyorlarmış gibi sızlıyor neyse en fazla son 1 hafta daha dişimi sıkacam
bilge çok zor deyince sezeryana benimde gözüm korkmuştu demek kişiden kişiye değişiyor iyleşme yada onun doktoru kötüydü ne güzel bak çabuk toparlandım kimseye muhtaç değilsin belkide iş başa düştüğü için çabuk toparlandın
benimde karnımın altı çok çok acıyor artık böyle ince bir sızı sanki sivri bir iğneyleyle hep aynı yerleri çiziyorlarmış gibi sızlıyor neyse en fazla son 1 hafta daha dişimi sıkacam
bilge catlagı benıde cok korkutmustu
keısnlıkle normal dogur dıye dıye
normal dogursa gorurudum onu butun gece bacakalrımı sıkmaktan mosmor yapmısım nası canım yanmıssa.
evet kısıye gore degısıyo sanırım
bıde deıgın gıbı nazlanıcak kıms eolmayınca mecbur ayaklanıypsun =)
hadı bakalım son 1 haftan haftaya kadar dr un kesın bısye solıycektır
azcık kaldı kızını kucagına almaya.
son gunler cok uzun gecıyo bılıyorum ama ınankı her yasananın ayrı bı guzellıgı varmıs
Stella hayirlisi canim benim bakalim doktorun bugun ne diyecek.
Aslinda gunumuz dolmadi bile, ki cogu kisinin gunu gectikten sonra dogum yapiyor,
sadece herkes teker teker dogum yaptigi icin bizde
biraz daha endiseleniyoruz acaba sira nazaman bizde diye,
yoksa bana gore gec te degil normal yani.
onunda etkisi vardır tabi 9 aydır yazıştığın konuştuğun bir grup var senden önce yada sonra olanların çoğu doğum yapıyor sen sonlara kalıyorsun artık benimde vaktimin gelmiş olması lazım gibi düşünüyorum benimde çoğu tanıdığım 40 haftanın bitimine 2-3 gün kala doğum yaptı bekleyip göreceğiz bizde zamanımızı
Kizlar arkadasim Yildiz Hnm diye birine goturuyo, kadikoy civarinda..cok memnun .. ben iletisim bilgilerini alayim gonderirim.. bir de Arzu Hnm. var bizim tanidigimiz ama o Amerikanda calisiyo, ben anadolu yakasinda onerebilecegi biri var mi sorarim