2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ay canım benim süper haber şifa olsun asyaya löp löp et olsun sütün

evet yarasın bebeklerimize. birde size tavsiye pompanız yoksa mutlaka alın. sütüm olur ne gerek var demeyin. ben pompayla sağa sağa çoğalttım. ilk 3 gün hiç sütüm gelmedi. hemde normal doğumda hemen gelir derlerdi ama tam tersi oldu.
şimdi kompostoları içiyorum inşallah bana löp löp et olmaz

arch bak biz bu zamanların tadını çıkaralım diye içimizde tutuyoruz ya zaten
son güne kadar bekliyecem ben

yeter kardeşim son gününe ne kaldı çıkar şu kızı artık 🙂
beril hanımı görelim nasıl birşeye benziyor

ayy arcii sorma bir de süt olsun diye yicez simdik ay nolcak bizim sonumuz ben ztn top gibi oldum imdaaaaaaaaaaaaaaat valla!!

yarın sabah kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor
her ultrasonda ne kadar çok saçı var diyor doktor
korkarım kıl yumağı gibi bişey çıkacak bizim kız

ne güzel işte toka takarsın.
hadi bakalım sende benim gibi kontrolde doğurursun inşallah 🙂

ayy arcii sorma bir de süt olsun diye yicez simdik ay nolcak bizim sonumuz ben ztn top gibi oldum imdaaaaaaaaaaaaaaat valla!!

ben çok yemek yemiyorum pembikcim. bol su içiyorum bir de annem şekersiz kayısı kompostosu yaptı blenderdan geçirdik onu içiyorum bol bol. yoksa süt gelsin diye abuk sabuk yedirip kilo aldırıyolar sinir oluyorum.
zaten karnım kocaman olmuş daha nereme kilo alıcam

en iyisini yapıyorsun ben de öyle yapmayı planlıyorum.bence de ztn sütün bol olması icin sıvı gıdalar tüketmek lazımmış.en az 4 lt falan.2 lt su 2 lt de meyve suyu tarzında seyler.yesil yapraklı sebzeler ve soğan da süt yaparmış..geçen zeynep de yazmıştı bunları.ben de sizden tırstım göğüslerime her gün krem sürüyorum cok korkuyorum yara olacak diye 🙁 inşallah olmaz ya..
sütün kalitesini artırmak için de vitaminli şeyler yemek lazım tabi gene de dikkat etmek gerekiyor ben de cok daraldım su yemek olayından eskiden ben mızmızdım iştahsızdım cok acaba doğumdan sonra normal halime dönücem mi cok merak ediyorum

arch söyleyeyimde nst kemerini gevşek tutmasınlar bari 😀
hayırlısı bakalım

hee öyle yap benimkini çok sıktırdık pırtladı kızım

tam nst sırasında suyum geldi zaten hep onun suçu 🙂
bu arada normalde hissetmediğim sancılar 60 -70 ken doğum sırasındaki sancılar en fazla 50 oldu ama bu sefer epey hissettim 🙂

bende var bir terslik ama çözemedim

zeynepte doğum sancıları sırasında 25 lerdeymiş sancıları
benim geçen sefer hiç sancı çıkmadı

sagol canım, bu sıcak havalarda odaya da nasıl cekılıcem bılmıyorum, zaten evımde 4 kışinin yatabılecegı kadar kapasıte var ,2 kşi zaten annemle babam. ger kalan suru nereye bulursa yatacak yerklerde, ne yer yatagım var ne yastıgım ne o kadar pikem. belkı anlarlar gıderler. ısteyecek bır komşum da yok. bellerı tutulunca halının ustunde kaçarlar elbet. ddefolsunlar. butun hamılelıgımde ınsana ıhtıyacım vardı kımse yuzume bakmadı şimdı rakı balık yapcaklarlarmış. biraz zor bulurlar.

inşallah sutum sıkıntıdan kesılmez falan, gelcek gıbı duruyor ama, kafam çok dolu özbekçim. insan isyan etmek istiyor ama susuyor. ben şikayet etsem eşim gaza gelcek susuyorum. ama rakı konusunda o kadar ınat edıyorum ki, içilmeyecek bebegım için o rakı. kıyamet koparsa kopsun. bebek dualarla gelır içkilerle mı kutlanır. edepsizler.

sızde kı adetten bana da göndersen ya kuzum. ne guzel adetmiş, sut vercen kanaman var dıkışın var ev erkek kaynıyo. tuvalet sırasından banyo sırasından bana da yer verırler herlade evımde artık ne dıyım.

bgn tam 45 dk kaldım nst.de aklıma sen geldin arci 🙂 uyuyordu bizimkisi ondan o kdr uzun kaldım kalp atışları yavaş cıkıyor uyuduğu için uyandırmak için de baya bir uğraştık.anasına cekmiş uykucu kızım..
arci sticker.ında pek güzel olmuş 🙂
ben genemi sticker.la uğraşcam daralcam ve yapamıcam