Elhim o gelen akıntı normal birkaç güne geçer senin hormonların sütünle bebeğe geçiyor o yüzden o akıntı geliyor bazen kanlı bazen kansız olabiliyor ama geçicek Ayşe Nazdan gelmiyor artık bezde kan görünce kormayın sakın birde bebeğinin memelerine dikkat et o erkek bebeklerdede oluyor fındık gibi sertleşme olabilirmiş biraz masaj yapınca yumuşuyor
bu arada elhım o kan sandıgın sey bılmıyorum kızlardada olurmu ama hastanedne geldıkten sonra oglusumdada ıkı gun boyunca damla seklınde her bezınde cıkıyodu kan sanıp dr u aradım bugun kontroldede sordum bobreklerde krıstallesme oluyomus onları atıyomus onemlı bısey degıl gecer dedı sneınkıde ole bıseymı acep turuncu pembe gıbı
kurban olsun sana hsbsnd🙂nasılsınız nasıl gıdıyo kızlar göğüsler berbat durumda benım ya.ağlayıp duruyorum sürekli.Çarşafları gecelikleri ısırıyorum emziriken bağırmamak için.Şimdi kızçe uyuyoda gireyım dedım bende...
kurban olsun sana hsbsnd🙂nasılsınız nasıl gıdıyo kızlar göğüsler berbat durumda benım ya.ağlayıp duruyorum sürekli.Çarşafları gecelikleri ısırıyorum emziriken bağırmamak için.Şimdi kızçe uyuyoda gireyım dedım bende...