2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kizlar bende bisi sorucam, dun gece wc'e gittigimde tuvaletimi yaptiktan sonra bi muddet tuvaletim degilde suyum gibi devam etti bekledim oyle biraz.
Az once de tekrar oldu tuvaletimi yaptim tekrar da devam ediyor biraz ama normalde gelmiyor acaba biraz biraz suyum gelmeye mi basladi ama oyle olsa oturdugum yerden de gelmez mi yoksa otururken tutuyorum diye mi gelmiyor.

alure dün gece aynısı banda oldu iki kere normal hızla çişini yaparken peceteyle sildim tam kalkcam sızntı seklinde bir daha işedim suyum geliyor sandım peceteyle rengine ve kokusuna baktım idrardı büyük ihtimal

herhalde bebk mesanya iyice baskı yapıyor tam boşaltamıyoruz mesaneyi

valla canım suyunu tutamazsın. ne yapsan gelir. acaba idrar torban sıkıştı da damla damla mı geliyor idrarın.

bu arada elhım o kan sandıgın sey bılmıyorum kızlardada olurmu ama
hastanedne geldıkten sonra
oglusumdada
ıkı gun boyunca damla seklınde her bezınde cıkıyodu
kan sanıp dr u aradım
bugun kontroldede sordum
bobreklerde krıstallesme oluyomus
onları atıyomus
onemlı bısey degıl gecer dedı
sneınkıde ole bıseymı acep
turuncu pembe gıbı

Bende diyorum suyum yavas yavas geliyor da yakinda tamami mi gelicek acaba.
Cunku mesela wc'de rahat birakiyorsun ya kendini baya sizinti sizinti devam ediyor bende iki defadir. Diyorum simdi cok az sekilde basladi da hazirlikli olayim da tamami gelir mi yakinda yoksa bu normal idrar mi tuhaf bisi ya anlamadim bende.
Ama suyum yavas yavas dahi geliyorsa hazirlik icin ozaman oturdugum yerden neden gelmiyor sanirim az gelicek olsa da tutamam degil mi??

Alluree suyunu normaldede tutman mümkün değil wc de olan o bahsettiğin şey kızlarında dediği gibi mesanene olan baskının artması bebek başını kanala iyice soktuysa ondanda kaynaklanıyor olabilir ama suyun değildir su hepsi bir anda boşalmaz boşalsa bile kendini yenilemeye devam edebilen birşey ya bitmez gelmesi yani hemen bir anda bitmez ara ara gelir sende birdahakine Özbeğin yaptığı gibi kokusunu ve rengini kontrol et eğer renk yeşilleşirse (ki suyun rengide yeşil olmamalı) o zaman hemen doktora heber vermek gerekebilirmiş.

Canim seninkisi birden pat diye tamamen mi gelmisti onceden hic olmadi mi?
Mesela hani sancimi da onceden az az cekiyorum ya bu da oyle bisi mi diye dusundum bende.

benimkisi pıt etti önce sonra şarıl şarıl hepsi geldi
bütün yatak battı valla. tutmanın imkanı yok. ama herkeste öyle mi bilmiyorum

bu arada o kan dediğiniz şey teyzemin kızında olmuştu. doktor anneden hormonların geçtiğini, anne nasıl adet görüyorsa bebeğinde öyle adet gördüğünü söylemişti. korkmayın yani.

allure benim duyduğuma göre su hafif pudra kokusunda be seffafmış aslının dedigi gibi gelsede durduramayız herhalde ayakta falan kalınca iç camaşırın ıslanması lazım