minerva Hamiş Melek 7 Haziran 2010 #25.791 Benim de bugun kontrolüm var..daha bana hiç bakmadı oyle açılma falan var mı diye...bugun de bakmaz belki
Benim de bugun kontrolüm var..daha bana hiç bakmadı oyle açılma falan var mı diye...bugun de bakmaz belki
marya Hamiş Melek 7 Haziran 2010 #25.792 Kızlar saat 1 de son kontrol... Çok heyecanlandım dua edin de oğlum vaktinden önce gelecek olmasın her şeyi son haftaya bıraktım. Temizlik vs. Kızımın gösterisi de var kaçırmamam gereken. Hakkımızda hayırlısı bakalım...
Kızlar saat 1 de son kontrol... Çok heyecanlandım dua edin de oğlum vaktinden önce gelecek olmasın her şeyi son haftaya bıraktım. Temizlik vs. Kızımın gösterisi de var kaçırmamam gereken. Hakkımızda hayırlısı bakalım...
*STELLA* Yeni Üye Üye 7 Haziran 2010 #25.793 geçen hafta alttan muayene etti beni, bu hafta yine bakacakmış marya hakkınızda hayırlısı olsun canım
geçen hafta alttan muayene etti beni, bu hafta yine bakacakmış marya hakkınızda hayırlısı olsun canım
esmer80 Yeni Üye Üye 7 Haziran 2010 #25.795 yine çok sessiz buralar vatoz da doğum yapmış ayyyy gözü aydın
marya Hamiş Melek 7 Haziran 2010 #25.796 Doğuran gidiyo sessizleşiyo ortalık... Normalde bu saate kadar bi 10 sayfa ilerlerdi...
dae Yeni Üye Üye 7 Haziran 2010 #25.797 kısalr cerenın esıyle konustum sımdı ceren doguma gırmıs 10 dk olmus cıkınca haber verırım sıze bu arda var mı doguran
kısalr cerenın esıyle konustum sımdı ceren doguma gırmıs 10 dk olmus cıkınca haber verırım sıze bu arda var mı doguran
minerva Hamiş Melek 7 Haziran 2010 #25.798 Dogurmamakta ısrar edenler olarak bir biz kaldık galiba 😀 Ben bekliycem 40 hafta dolsun bana ne yaaaa
Dogurmamakta ısrar edenler olarak bir biz kaldık galiba 😀 Ben bekliycem 40 hafta dolsun bana ne yaaaa
Allure Yeni Üye Üye 7 Haziran 2010 #25.799 *STELLA*' Alıntı: geçen hafta alttan muayene etti beni, bu hafta yine bakacakmış Genişletmek için tıkla ... Yaaa artik devamli mi yapicaklar? artik tirsiyorum yaa. Sende gecen hafta varmiydi acilma? Birde vatoz nezaman dogum yapti ki ben o olayi tamamen kacirdim.
*STELLA*' Alıntı: geçen hafta alttan muayene etti beni, bu hafta yine bakacakmış Genişletmek için tıkla ... Yaaa artik devamli mi yapicaklar? artik tirsiyorum yaa. Sende gecen hafta varmiydi acilma? Birde vatoz nezaman dogum yapti ki ben o olayi tamamen kacirdim.
minerva Hamiş Melek 7 Haziran 2010 #25.800 dae' Alıntı: kısalr cerenın esıyle konustum sımdı ceren doguma gırmıs 10 dk olmus cıkınca haber verırım sıze bu arda var mı doguran Genişletmek için tıkla ... Dae merakla bekliyoruz haberleri..konustugunda hepimizin selamlarını ilet
dae' Alıntı: kısalr cerenın esıyle konustum sımdı ceren doguma gırmıs 10 dk olmus cıkınca haber verırım sıze bu arda var mı doguran Genişletmek için tıkla ... Dae merakla bekliyoruz haberleri..konustugunda hepimizin selamlarını ilet