minerva Hamiş Melek 3 Haziran 2010 #25.523 Merak ediyorum tabi ama ne bileyim acelem yok yani..galiba daha tam hazirlanamadim psikolojik olarak bebekle yasamaya
Merak ediyorum tabi ama ne bileyim acelem yok yani..galiba daha tam hazirlanamadim psikolojik olarak bebekle yasamaya
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 3 Haziran 2010 #25.524 selam kızlarrrr dogum yapan meleklere gozunuz aydın dıyorum..... kalanları da allahım cabucak kurtarsın saglıkla bebıslerını kucaklarına alsınlar...
selam kızlarrrr dogum yapan meleklere gozunuz aydın dıyorum..... kalanları da allahım cabucak kurtarsın saglıkla bebıslerını kucaklarına alsınlar...
minerva Hamiş Melek 3 Haziran 2010 #25.525 Cosmopoli' Alıntı: ayhhhh şu sancı olayı beni korkutuyo pöfffffff Genişletmek için tıkla ... korkma kuzum insallah cabucak bitecek.. zaten 1 gun sonra hatirlamiycaz bile
Cosmopoli' Alıntı: ayhhhh şu sancı olayı beni korkutuyo pöfffffff Genişletmek için tıkla ... korkma kuzum insallah cabucak bitecek.. zaten 1 gun sonra hatirlamiycaz bile
ozbek83 Yeni Üye Üye 3 Haziran 2010 #25.526 selam kızlar aslı ya mesaj atmıştım oda bana artık sancılarım sıklaştı cadı asy na zaman gelcek bakalım demiş allahım saglıkla kurtarsın ikisinide
selam kızlar aslı ya mesaj atmıştım oda bana artık sancılarım sıklaştı cadı asy na zaman gelcek bakalım demiş allahım saglıkla kurtarsın ikisinide
minerva Hamiş Melek 3 Haziran 2010 #25.527 ozbek83' Alıntı: selam kızlar aslı ya mesaj atmıştım oda bana artık sancılarım sıklaştı cadı asy na zaman gelcek bakalım demiş allahım saglıkla kurtarsın ikisinide Genişletmek için tıkla ... Ayyy hadi insallah cabucak gelir Asya da annesini yormaz.. Allah bir cirpida kurtariverir insallah
ozbek83' Alıntı: selam kızlar aslı ya mesaj atmıştım oda bana artık sancılarım sıklaştı cadı asy na zaman gelcek bakalım demiş allahım saglıkla kurtarsın ikisinide Genişletmek için tıkla ... Ayyy hadi insallah cabucak gelir Asya da annesini yormaz.. Allah bir cirpida kurtariverir insallah
Cosmopoli Yeni Üye Üye 3 Haziran 2010 #25.528 Ay canım archimm ya allahım yardımcısı olsun inş. hepsinin/ hepimizin... Ben biraz uzanıcam çok sertleşti bu kızın hareketleri Malum bölgeye doğru bastırdıkça bastırıyo, iğneler batar gibi oluyo böle Öperim hepinizi canlarım benimmm
Ay canım archimm ya allahım yardımcısı olsun inş. hepsinin/ hepimizin... Ben biraz uzanıcam çok sertleşti bu kızın hareketleri Malum bölgeye doğru bastırdıkça bastırıyo, iğneler batar gibi oluyo böle Öperim hepinizi canlarım benimmm
ozbek83 Yeni Üye Üye 3 Haziran 2010 #25.529 ekobora lofevun cosmo allure asfada asyam asneba duyfer vatoz gulkurusu stella acerya minevra marya etimelo caka balkavanozu sevra rapunzel pembik ben sat sırasına göre kızlar 21 bebekimiz var daha dünyaya gelecek
ekobora lofevun cosmo allure asfada asyam asneba duyfer vatoz gulkurusu stella acerya minevra marya etimelo caka balkavanozu sevra rapunzel pembik ben sat sırasına göre kızlar 21 bebekimiz var daha dünyaya gelecek
pembik Hamiş Melek 3 Haziran 2010 #25.530 Allah yardım etsin insallah aslıya..msj attım ben de simdi.. ozbek baya varmıs doğurmayı bekleyen kurbanlıklar
Allah yardım etsin insallah aslıya..msj attım ben de simdi.. ozbek baya varmıs doğurmayı bekleyen kurbanlıklar