2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben kaçtım arkadaşlar... Çok teşekkürler iyi temennileriniz için. 9 aylık uzun bir zamanda ne çok şey paylaştık daha da paylaşacağız inşallah. Amannn duygusallaştım heee birden. Çok öpüyorum hepinizi canlarım... İyi ki vardınız iyi ki varsınızzz

sağol canım yarın 9 da olacak benim de. Bi garip oluyor böyle randevulu da yahuu olayın havasına giremedim bi türlü. Herhalde yarın bir anda duygu boşalması olacak bende.

ayy ne guzel sende yarın anne oluyorsun lovefunum. bitiyor bu sıkıntılar çileler senın için de sonunda. hayırlı olsun çabucak al evladına kucagına inşallah. bu gece uyku yok sana desene

bende çok sıkılıyorum pembik evde dön dolaş yapayalnız ev işte. tv de aptal kadın programları. patlıcam yakında. annem sonunda gelmeye teşrif ettı, salı gelıyor tabi ben o zmana kadar dogururmuyum bilmem. şeyıme böyle ara ara bıcak saplanıyor gıbı oluyor, uşuttugum için mı acep sızde de oluyo mu kızlar

cnmm heyecan sardı sneı ama sen bole yapnca benıde sardıııı guzl haberlerle gel ınsss

bende oluyor ama doktora soledgmde normal ay gun sancılarıda olabılır usttmusde olabılrsn dıyorr eheeheh hangısı aceppp bende merak edyrm