2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aslıyla konuştum şimdi
sancıları başlamış
5 dk bir dedi ama kıvrandıracak kadar kötü değilmiş
sesi çok iyi geliyordu, sanki güne gitmiş havasındaydı

açılması şuan 1,5 cm olmuş

selam kıslar kımsecıkler kalmamıssss baska doguran eden varmı aslıda gıtmıs dogumaaa eee haber varmıııı?
bende bugun muayenemı oldum tekrar doktor alısayım dıye sureklı alltan muayene yapıyormus bana panık olmazsan normal dogurrsun dedı.
eger panıklersen sezeryana alırım senı dedı cok bagrdım yıne hatta yardımcısı kadınn elını tuttum bı an doguma gıttm sandım kadın elımı sık deyınce heuehhehehe

amanınnn archi ye nolmuş yaaa...

nannn archi benden rol çaldınnn aşkol yanii...
Ben de doğum öncesi bi gireyim de bakıyım demiştim.
İnşallah bir avazda kurtulur archim.

Kızlarr bana da dua edin de kolaycacık olsun doğumum sağlıkla kızıma kavuşayım 🙂)))) Kısmetse yarın bu saatlerde kızım kucağımda olacak

amanınnn sendemıııı yafss herkesler bebekıne kavusuyor negusel benm daha varmıs 12 gun falan anca gelır dedı yaaaa gelmezse ınat ederse yandık ehehehe...
cnm hayrlısıyla bebısını al kucagınaaaa saglıklaaaaa

sağol canım yarın 9 da olacak benim de. Bi garip oluyor böyle randevulu da yahuu olayın havasına giremedim bi türlü. Herhalde yarın bir anda duygu boşalması olacak bende.

lovefun canım allah yardımcın olsun sağlıkla kurtul inşallah 🙂 ne güzel ya yarın kavuşacaksın kızına.arci.den haber yok sanırım?stella da kaybolmuş ortadan..merak ediyorum cok..ama aramak da istemedim kız orda sancı cekerden ne bileyim garip olacak..msj da atılmaz.ay meraktan öldüm yani.....inşallah herşey yolundadır.
kızlar bgn evde 2.günüm ve ben simdiden patladım cok bunaldım evde yaa..neden böyle oldu anlamadım.dün hastaneye gittik bgn sigortaya yani dısarı da cıktım sonucta ama patlıyorum can sıkıntısından evde cok isim var ama yorgunluk uykusuzluk vs bişey yapamadım pek 2 gündür.

Son düzenleme: