normal hamilelik kontrolleri için gittiğin hastaneyse onlar parasız kapatıyor, benim kontroller için gittiğim hastanede ssk geçmiyor, o yüzden başka bir yere gittim rapor için, onlar da normal muayene ücreti aldılar...
normal hamilelik kontrolleri için gittiğin hastaneyse onlar parasız kapatıyor, benim kontroller için gittiğim hastanede ssk geçmiyor, o yüzden başka bir yere gittim rapor için, onlar da normal muayene ücreti aldılar...
medicana.da ssk geciyor normalde.ama yine de para aldılar ben ssk.ile ödeme yapmadığımdan mı acaba?aman neyse vereceğim son para olsun onlara.. normalde küvöz parasını ssk karşılıyor ama medicana da extra para ödüyorsun allah bilir ne kdr
medicana.da ssk geciyor normalde.ama yine de para aldılar ben ssk.ile ödeme yapmadığımdan mı acaba?aman neyse vereceğim son para olsun onlara.. normalde küvöz parasını ssk karşılıyor ama medicana da extra para ödüyorsun allah bilir ne kdr
.. sağol cnm .. ben medicana ya ve doktoruma sinir oldum sonra medilife ve kolana gittim işte birkaç sefer.medilife.ı da beğenmedim hiç.ama kolan cok hijyen ve fiyatları da uygun geldi.yeni doğan bakım ünitesi de var.odaları da cok güzel bgn baktım kesin kararımı verdim sonunda 🙂 hayırlısı olsun inşallah
evt beylikdüzü kolan canım..tamam aklımda olsun meloş iyi oldu cnm sağol 🙂 fiyatları bana da cok uygun geldi hele ki medicanadan sonra 🙂 bgn medicanada raporumu kapattırdım 70 lira aldılar raporu bile kapamaya ne manak insanlar bunlar.siz de paramı verdiniz bunun için?ay bir daha mı aman aman medicanadan uzak durucam.