2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hadi pempik senin ve kızın için hayırlısı olsun bende anternetif olarak bu cumartesi nisa hast bakcam hafta sonu veye gece ye kalırsam diye

Pembik 3520 gr doğmuş elifzel hanım, listeye ekledim kendisini...
Beylikdüzü Kolana mı gidiyorsun, benim kuzenim orda ebe, Şenay adı...

aaa rapor kapattırmayada paramı alıyolar ya ilk defa duydum ben de para felan vermedim
orası medicana ben de dedim raporu kapattırmak icin de para mı alnırmış ne saçma diye ama prosedür böyle işlemler için gibi bişeyler geveledi kız

medicana.da ssk geciyor normalde.ama yine de para aldılar ben ssk.ile ödeme yapmadığımdan mı acaba?aman neyse vereceğim son para olsun onlara..
normalde küvöz parasını ssk karşılıyor ama medicana da extra para ödüyorsun allah bilir ne kdr

pembik doğumdan sonra tekrar gelmen gerekiyor gibi bişi söylediler mi sana medicanada?

hadi pempik senin ve kızın için hayırlısı olsun bende anternetif olarak bu cumartesi nisa hast bakcam hafta sonu veye gece ye kalırsam diye
..
sağol cnm .. ben medicana ya ve doktoruma sinir oldum sonra medilife ve kolana gittim işte birkaç sefer.medilife.ı da beğenmedim hiç.ama kolan cok hijyen ve fiyatları da uygun geldi.yeni doğan bakım ünitesi de var.odaları da cok güzel bgn baktım kesin kararımı verdim sonunda 🙂 hayırlısı olsun inşallah

gözleride hafif cekik gibi uf bizm kızlar ne zaman gelcek aslı dişlerim kaşınıyor bir bebiş ısırmam lazım

ne bileyim canım ya sabırsızlanıyorum zaten bebekleri gördükçe. bizimki doğsun önce onu dişlicem zaten

ben muayene sırasında raporumu kapattırdığım için para falan vermedim. çok mu zormuş bir rapor yazmak onun içinde 70 tl mi alıyorlar birde