2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Canim gecen hafta da gunluk sanci cektim ama 1/2 saat sonra kesiliyor bakalim bu sefer devam edicek mi kesilcek mi.
MasAllah kizina da buyumus baya, senin tarihin nezaman di, 12 haziran mi?

elifzelde hoşgelmiş geçmiş olsun elh

pempik hadi hayırlısı olsun odanda ayrıldı hangi hAStaneye karar verdin

kız elif sıra sendemi yokasa hadi hayılısı bakalım

16 haz.canım.dr.3 kg yu gecer doğana kdr dedi ama 3 kg doğsa mutlu olucam ben 🙂 elifzel ne kdr doğmuş bilen varmı?
tam 14 gun kaldı.ben de yavas yavas evle uğraşıcam işte haftaya kadın gelcek temizliğe annem gelcek bebekin odasını toparlıcaz son bir elden geçircez herseyi..
özbek ben kolan.a gidiyorum son birkaç seferdir orda yapıcam doğumu da kesin kararımı verdim bgn iyice inceledim herseyi.

Pembik 3520 gr doğmuş elifzel hanım, listeye ekledim kendisini...
Beylikdüzü Kolana mı gidiyorsun, benim kuzenim orda ebe, Şenay adı...

evt beylikdüzü kolan canım..tamam aklımda olsun meloş iyi oldu cnm sağol 🙂 fiyatları bana da cok uygun geldi hele ki medicanadan sonra 🙂 bgn medicanada raporumu kapattırdım 70 lira aldılar raporu bile kapamaya ne manak insanlar bunlar.siz de paramı verdiniz bunun için?ay bir daha mı aman aman medicanadan uzak durucam.

aaa rapor kapattırmayada paramı alıyolar ya ilk defa duydum ben de para felan vermedim

ben de bugün kapattırdım raporumu, bize yakın burada Anadolu hastanesi var, 12 lira aldılar. bir de doğumdan sonra yine gel, doğum önü raporunu burdan göndericez dediler, sana böyle bişi dediler mi pembik???