slm kızlar taze fasulye yaptım sonra bi dunya gömlek utuledım, elım yıne ıptal oldu, hıç tutmuyor artıık. banyomu da yaptım eşim gelene kadar uzanayım barı.
elıfzel de gelmiş, maşallah ona. saglıkla buyusun, bizi de kurtarsın yarabbim.
Canım okadar bezi biz kullanıyoruz ben yazdım o mesajı. Gaz yapıcı yiyecekler ilk günler yasak zaten ilk günler çiğ sebze- meyve salata falan yasak ama anneye gaz olmasın diye sonra kendi bünyenize göre deneyin diyor ben mesela fasülye yedim hiç bişey olmadı deneyerek öğrenmek gerekiyor anneye gaz yapan herşey bebeğede yapabiliyor. Özellikle annede gaz sancısı yapan yiyeceklere dikkat etmek gerekiyor. Çünkü gaz sancısı sırasında anne ağrı hormonu salgılıyor o hormon bebeğe geçtiği zaman gaz oluyor ama annede sancı yoksa bebeğede çok fazla gaz yapmıyormuş
Canım geçen gün eve gelen hemşire dediki artık biberon ve emzikleri kaynatmak yok kansorejen salgılayabilirmiş sterilazör yoksa suyu kaynatıp altını kapatıyormuşuz biberonları öyle içine atıp 5 dakika bekletecekmişiz[/QUOTE]
peki zeynep o zaman ben direk kutudan çıkarıp mı bekletiyim kaynamış suda yoksa önce bulaşık makinasında felan yıkansamı annem makinaya gerek yok dedi ama bilmiyorum ki şimdilik sadece 5 dakika suda bekletmek yeterli olurmu ki
selam kızlar..
ancak bakabildim foruma.elifzeli gördüm maşallah..herkes teker teker kavuşuyor bebekine ne mutlu bize maşallah diyeyim 🙂 allure demek sancın var o gün dae.de öyle dedi dedi en sonunda doğurdu 🙂 ben de bgn hastaneye gittim yine odamıza baktım,fiyatı falan konuştuk tarihi kesinleştirdik aksilik olmazsa tabi..suit oda tutucam geniş ferah olsun istedim.ağrı pompası isticem ona da extra para alıyorlarmış 100 lira ama olsun.kızım da bu sefer 2800 cıktı dr ztn oynama olabilir dedi.nst ye almadı suyum ve hareketleri normal olduğu için.kasılmam sancım da yok..çarşamba günü tekrar gidicem bakalım artık hayırlısı olsun 🙂
selam kızlar..
ancak bakabildim foruma.elifzeli gördüm maşallah..herkes teker teker kavuşuyor bebekine ne mutlu bize maşallah diyeyim 🙂 allure demek sancın var o gün dae.de öyle dedi dedi en sonunda doğurdu 🙂 ben de bgn hastaneye gittim yine odamıza baktım,fiyatı falan konuştuk tarihi kesinleştirdik aksilik olmazsa tabi..suit oda tutucam geniş ferah olsun istedim.ağrı pompası isticem ona da extra para alıyorlarmış 100 lira ama olsun.kızım da bu sefer 2800 cıktı dr ztn oynama olabilir dedi.nst ye almadı suyum ve hareketleri normal olduğu için.kasılmam sancım da yok..çarşamba günü tekrar gidicem bakalım artık hayırlısı olsun 🙂
Canim gecen hafta da gunluk sanci cektim ama 1/2 saat sonra kesiliyor bakalim bu sefer devam edicek mi kesilcek mi.
MasAllah kizina da buyumus baya, senin tarihin nezaman di, 12 haziran mi?
Simdi cektigim sanci adet sancisi gibi gelip gidiyor ama dayanilmicak gibi degil zaman gectikce siddetleniyor mu yoksa dogum sancisi direk olarak siddetli halde mi geliyor.
Gecen hafta mesela 6 gun boyunca gunluk adet sancisi gibi sanci cektim ama hep 1/2 saat sonra kesildi devam etmedi yani.
4 gundur sancim yoktu sadece kasilmam vardi simdi yine sancim var ama iste devam edicek mi yoksa kesilcek mi yine orasini bilemiyorum.
kızlar annemle teyzemler var çok kalamayacam elifzelimiz de doğmus.. az önce elhle konustum.. epidural sez. olmus sonlara doğru biraz hissetmiş galiba sakinleştirici fln yapmıslar.. ama sesi iyi geliyordu.. resimlerini de atmış ama ters duruyo bebiş çok anlaşılmıyo.. sonra güsel yüzünün göründügü resimleri at dedim tamam dedi onları atınca gruba da atarım öpüyorum
Canım geçen gün eve gelen hemşire dediki artık biberon ve emzikleri kaynatmak yok kansorejen salgılayabilirmiş sterilazör yoksa suyu kaynatıp altını kapatıyormuşuz biberonları öyle içine atıp 5 dakika bekletecekmişiz
doğur doğur doğurrrr
bak sana tezahürat da yaptım doğur artık. bende yerleri sildim viledayla ama belim koptu.
halıları da yıkamaya verdik. haftaya kadar doğuramam ev dandini 🙂