2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hadi yaa, desenne yatırımları b..k banka yapicaz

Aynen öle canım annemler diyor siz napıyorsunuz her dk bez mi değişir diyorlar ama bebek kakalı mı kalsın diyoruz bizde 🙂 doktor da seviniyor bezler kirleniyor diye beslendiğini gösterirmiş 🙂

Kardeşimde gülüyor bize hiç b..k rengi takip edeceğimiz aklıma gelmezdi diyor 🙂 başta siyah gibi oluyor sonra yeşile dönüyor en sonda sarı oluyor doktor dikkat edin falan demişti ...

kızlar annemle teyzemler var çok kalamayacam
elifzelimiz de doğmus..
az önce elhle konustum..
epidural sez. olmus sonlara doğru biraz hissetmiş galiba sakinleştirici fln yapmıslar..
ama sesi iyi geliyordu..
resimlerini de atmış ama ters duruyo bebiş çok anlaşılmıyo..
sonra güsel yüzünün göründügü resimleri at dedim tamam dedi
onları atınca gruba da atarım
öpüyorum

slm kızlar evdeyken giremiyorum ya hiç iş bitmiyo elifzelde doğmuş oh maşallah ya.
Bişey sorcam biberonları nasıl steril ettiniz bende makine yok ama kaynamış suyun içine mi atıcam napıcam yardımcı olurmusunuz

hoşgelmiş elfizel, demek anestezi uzmanı kofti çıktı ufacık hataları nelere mal oluyor

balım ben makineyle steril ettim
olmayanlar kaynatmıştı sanırım
bende göğüs koruyucu steril makineden geçirsemdemi kullansam
yoksa paketten çıktığı gibi kullanılırmı diye düşünmekteyim

Canım doktorunuz Ayşe Naz a D vitamini verdi mi?

Evet canım 15. gün itibariyle günde 3 damla Devit-3 verdi doktorumuz arada unutursanız bir sonraki gün 4 damla verin dedi ben maalesef dün unuttum bugün ve yarın 4 damla vericem artık

benim kuzenimin oğlu kolik o günde 30 cc verior baya bri rahatlıyor cocuk

Haa çocuğa vermekten bahsediyorsun sen ben kendşm içmekten bahsetmiştim sadece anne sütü alıyorsa bebek hiçbişey vermiyor doktor zaten o zaman benim içtiğim rezene ona geç,yor biz ne yer içersek 2 saat sonra sütümüze geçiyor yanında mama alsaydı o zaman bebeğe rezene vermeme izin vericekti ama şimdi ben içsem olurmuş

hadi yaa, desenne yatırımları b..k banka yapicaz

Malesef canım artık yatırımlar değişiyor 🙂 Ben 98 li prima alıyorum benim kız 2 numara kullanıyor 9-10 günde bitiyor

Canım geçen gün eve gelen hemşire dediki artık biberon ve emzikleri kaynatmak yok kansorejen salgılayabilirmiş sterilazör yoksa suyu kaynatıp altını kapatıyormuşuz biberonları öyle içine atıp 5 dakika bekletecekmişiz