A archimim Yeni Üye Üye 2 Haziran 2010 #25.311 *STELLA*' Alıntı: arch tek yazı istiyorum ya sadece bir dilek tuttuk ve sen gerçek oldun yada bir dilek tuttuk ve sen gerçek oldun hoşgeldin beril hangisüüü :ruyam: Genişletmek için tıkla ... bence hoşgeldin beril o yazının altına gitmemiş. başka birşey yazmak lazım . ama beril in ismi de geçse hiç fena olmaz.
*STELLA*' Alıntı: arch tek yazı istiyorum ya sadece bir dilek tuttuk ve sen gerçek oldun yada bir dilek tuttuk ve sen gerçek oldun hoşgeldin beril hangisüüü :ruyam: Genişletmek için tıkla ... bence hoşgeldin beril o yazının altına gitmemiş. başka birşey yazmak lazım . ama beril in ismi de geçse hiç fena olmaz.
etimelo Yeni Üye Üye 2 Haziran 2010 #25.312 archimim' Alıntı: meloş napıyon dünürüm ayy bende müge anlıya takıldım ağla ağla bir hal oldum sabah sabah işkence gibi Genişletmek için tıkla ... archimim' Alıntı: inşallah doğurmuştur kızını. meloş senle ben kalcaz en sona bizdde dae gibi 2 sene sonra doğururuz Genişletmek için tıkla ... aslında dae de gününü geçmemişti ama biz sanki kıza baskı yaptık daa doğurmadın mı diye... asya erken gelir de benim oğlanın keyfi yerinde, gelmeye hiiiç niyeti yok mislina1903' Alıntı: 4x 28 sen düşün gerisini emzirmeden değiştiriyorsun emzirirken arada yapıyor yine değişştiriyorsun bazende arada değiştiriyorsun sen düşün gerisini Genişletmek için tıkla ... molfixte 1 pakette 28 bez mi var??? *STELLA*' Alıntı: arch tek yazı istiyorum ya sadece bir dilek tuttuk ve sen gerçek oldun yada bir dilek tuttuk ve sen gerçek oldun hoşgeldin beril hangisüüü :ruyam: Genişletmek için tıkla ... ştella archiye sormuşsun ama dayanamadım 🙂 bence 2.si daha güzel
archimim' Alıntı: meloş napıyon dünürüm ayy bende müge anlıya takıldım ağla ağla bir hal oldum sabah sabah işkence gibi Genişletmek için tıkla ... archimim' Alıntı: inşallah doğurmuştur kızını. meloş senle ben kalcaz en sona bizdde dae gibi 2 sene sonra doğururuz Genişletmek için tıkla ... aslında dae de gününü geçmemişti ama biz sanki kıza baskı yaptık daa doğurmadın mı diye... asya erken gelir de benim oğlanın keyfi yerinde, gelmeye hiiiç niyeti yok mislina1903' Alıntı: 4x 28 sen düşün gerisini emzirmeden değiştiriyorsun emzirirken arada yapıyor yine değişştiriyorsun bazende arada değiştiriyorsun sen düşün gerisini Genişletmek için tıkla ... molfixte 1 pakette 28 bez mi var??? *STELLA*' Alıntı: arch tek yazı istiyorum ya sadece bir dilek tuttuk ve sen gerçek oldun yada bir dilek tuttuk ve sen gerçek oldun hoşgeldin beril hangisüüü :ruyam: Genişletmek için tıkla ... ştella archiye sormuşsun ama dayanamadım 🙂 bence 2.si daha güzel
A archimim Yeni Üye Üye 2 Haziran 2010 #25.313 kızlar çizimim bitti gideyim dolabımı düzenleyeyim . hadi görüşürüz
etimelo Yeni Üye Üye 2 Haziran 2010 #25.314 archimim' Alıntı: kızlar çizimim bitti gideyim dolabımı düzenleyeyim . hadi görüşürüz Genişletmek için tıkla ... oh maşallah, bana diyene bak, bu zamana kadar çalıştın mı sen?
archimim' Alıntı: kızlar çizimim bitti gideyim dolabımı düzenleyeyim . hadi görüşürüz Genişletmek için tıkla ... oh maşallah, bana diyene bak, bu zamana kadar çalıştın mı sen?
A archimim Yeni Üye Üye 2 Haziran 2010 #25.315 yok meloşum benim kızın da gelmeye niyeti yok. sevdi daracık yeri. bende olsam bende gelmem. yediği önünde yemediği ardında . doğup ne yapacak 🙂
yok meloşum benim kızın da gelmeye niyeti yok. sevdi daracık yeri. bende olsam bende gelmem. yediği önünde yemediği ardında . doğup ne yapacak 🙂
ozbek83 Yeni Üye Üye 2 Haziran 2010 #25.316 kolay gelsin acrhi bende gideyim mutfagımı toparalyım ıspanaklarımı yıkayım
A archimim Yeni Üye Üye 2 Haziran 2010 #25.317 etimelo' Alıntı: oh maşallah, bana diyene bak, bu zamana kadar çalıştın mı sen? Genişletmek için tıkla ... hee dışarıdan iş aldım 2 haftadır evde çizim yapıyorum. sabah 9 - gece 12 işyerinde olsam daha az yorulurdum
etimelo' Alıntı: oh maşallah, bana diyene bak, bu zamana kadar çalıştın mı sen? Genişletmek için tıkla ... hee dışarıdan iş aldım 2 haftadır evde çizim yapıyorum. sabah 9 - gece 12 işyerinde olsam daha az yorulurdum
etimelo Yeni Üye Üye 2 Haziran 2010 #25.318 archimim' Alıntı: yok meloşum benim kızın da gelmeye niyeti yok. sevdi daracık yeri. bende olsam bende gelmem. yediği önünde yemediği ardında . doğup ne yapacak 🙂 Genişletmek için tıkla ... ne güzel işte, onlar sayesinde biz de istediğimizi yiyoruz, onlar doğduktan sonra başlarız yine diyet muhabbetine
archimim' Alıntı: yok meloşum benim kızın da gelmeye niyeti yok. sevdi daracık yeri. bende olsam bende gelmem. yediği önünde yemediği ardında . doğup ne yapacak 🙂 Genişletmek için tıkla ... ne güzel işte, onlar sayesinde biz de istediğimizi yiyoruz, onlar doğduktan sonra başlarız yine diyet muhabbetine
mislina1903 Yeni Üye Üye 2 Haziran 2010 #25.319 etimelo' Alıntı: molfixte 1 pakette 28 bez mi var??? Genişletmek için tıkla ... Huggies de canım yeni doğan paketleri 28 li
etimelo' Alıntı: molfixte 1 pakette 28 bez mi var??? Genişletmek için tıkla ... Huggies de canım yeni doğan paketleri 28 li
etimelo Yeni Üye Üye 2 Haziran 2010 #25.320 archimim' Alıntı: hee dışarıdan iş aldım 2 haftadır evde çizim yapıyorum. sabah 9 - gece 12 işyerinde olsam daha az yorulurdum Genişletmek için tıkla ... asyanın nasıl doğacağını da çiziktirdin mi bari?
archimim' Alıntı: hee dışarıdan iş aldım 2 haftadır evde çizim yapıyorum. sabah 9 - gece 12 işyerinde olsam daha az yorulurdum Genişletmek için tıkla ... asyanın nasıl doğacağını da çiziktirdin mi bari?