gulkurusuu Yeni Üye Üye 2 Haziran 2010 #25.241 slm kzlar galıba elh te dogurdu. eee onun çatısı dardı acaba sezeryan mı oldu?
ozbek83 Yeni Üye Üye 2 Haziran 2010 #25.242 evet canım cünkü nöbetci dr dışardan geliyormuş ssk işlemiyormuş 1600 olan normal 3500 oluyor
gulkurusuu Yeni Üye Üye 2 Haziran 2010 #25.243 annne 39. haftama gırmışım yusufff yusufff bastı benı ahanda tam şuan
ozbek83 Yeni Üye Üye 2 Haziran 2010 #25.244 gulkurusu 38 haftayıda dordundun hadi maşaşşalha darısı bizim başımıza
Allure Yeni Üye Üye 2 Haziran 2010 #25.245 gulkurusuu' Alıntı: slm kzlar galıba elh te dogurdu. eee onun çatısı dardı acaba sezeryan mı oldu? Genişletmek için tıkla ... Canim o zaten bugun sezeryan olmayacak miydi?
gulkurusuu' Alıntı: slm kzlar galıba elh te dogurdu. eee onun çatısı dardı acaba sezeryan mı oldu? Genişletmek için tıkla ... Canim o zaten bugun sezeryan olmayacak miydi?
gulkurusuu Yeni Üye Üye 2 Haziran 2010 #25.246 özbek lostu ızledım hıç begenmedım sonunu resmen kafa geçmişler bizle gızz
gulkurusuu Yeni Üye Üye 2 Haziran 2010 #25.248 ozbek83' Alıntı: gulkurusu 38 haftayıda dordundun hadi maşaşşalha darısı bizim başımıza Genişletmek için tıkla ... amin canım. benım gıbı agırlaşmamanı dıleyım en azından elın ayagın tutsun inşallah bu haftalarda. Allure' Alıntı: Canim o zaten bugun sezeryan olmayacak miydi? Genişletmek için tıkla ... dun nişanım geldı yazmış galıba, ondan sordum normal mı geldı acaba dıye
ozbek83' Alıntı: gulkurusu 38 haftayıda dordundun hadi maşaşşalha darısı bizim başımıza Genişletmek için tıkla ... amin canım. benım gıbı agırlaşmamanı dıleyım en azından elın ayagın tutsun inşallah bu haftalarda. Allure' Alıntı: Canim o zaten bugun sezeryan olmayacak miydi? Genişletmek için tıkla ... dun nişanım geldı yazmış galıba, ondan sordum normal mı geldı acaba dıye
ozbek83 Yeni Üye Üye 2 Haziran 2010 #25.249 dedimya sana hiç olumlu bir sey bekleme öyle ortada kala kalıyorsun şap diye aman bittide kurtulduk kaç senedir yeter artık nereye baglucaklarını şaşırmışlar onlarda
dedimya sana hiç olumlu bir sey bekleme öyle ortada kala kalıyorsun şap diye aman bittide kurtulduk kaç senedir yeter artık nereye baglucaklarını şaşırmışlar onlarda