Dun gitmistim ya canim soyledim kasintim var diye sadece karninda mi diye sordu yok kollarimda boynumda felan da dedim ama en cok karnimda oda cildin gerildiginden oluyordur dedi.
Bu aralar doktorlar cok yogun ya, hazian anneleri cok mu ne hafta ici de olsa cok yogun.
Dun gitmistim ya canim soyledim kasintim var diye sadece karninda mi diye sordu yok kollarimda boynumda felan da dedim ama en cok karnimda oda cildin gerildiginden oluyordur dedi.
Bu aralar doktorlar cok yogun ya, hazian anneleri cok mu ne hafta ici de olsa cok yogun.
günaydın kızlaarr.. ay evet gece süper rüzgar vardı, valla actım bütün camları cıbıl cıbıl uyudum.. hasta olmazsam iyidir.. ama ne yapayım valla ev hamam gibi olmustu.. artık klimalar lüx değil resmen gereklilik olmus.. gece kuzenlere gitttik.. orada klima vardı rahat rahat oturduk.. sonra eve bi geldik anaaamm dayanılacak gibi değil, nefes zor alınıyo.. bütün camları actık düzeldi biraz.. kocaya da dedim ne yapıp edip klima taktır bu ctesi taktıracakmış bakalım 😀 artık klimanın oldugu salonda tuvaletimi yapar uyurum
Archiii bu arada sanirim en sona biz kalacagiz topikte herkes teker teker doguruyor baksana.
Hadi sen yine neyse 37inci haftadasin benim kiz harbiden gelmek istemiyor galiba haha.
Artik gorenler sen daha dogurmadin mi diyorlar karnim da kac aydir assagida ama nafile.
anaaam smrhan da doormus ne güseelll.. ayy gidiyo herkes teker tekerr.. 37+3 müüü, benim kadarken normal doğum yapmır nerdeyse ne güsel.. ay benimde hiç sancım fln olmadı şimdiye kdr, dün ilk defa kasılmayla karışık kasık ağrılarım oldu, dedim dooruyom mu a
şimdi de var.. demekki doormuyom 😀 doktor da gecen cuma gittiğimde sordu sancın oluyomu diye, yoooo dedim, nstde zaten 5lerde çıktı sancım
doktor e haftaya baslar görürsün demişti, anam hakkaten başladı hee müneccim doktorum benim ay ben de yarın gidecem doktora kızımı son kez us de görecem