A archimim Yeni Üye Üye 31 Mayıs 2010 #25.001 arceya' Alıntı: rahat bırakın oranızı buranızı sapuhlar :çitos: Genişletmek için tıkla ... çok süper bir muhabbetin üstüne geldin. hepimiz feriştah gibi fantazi kuruyoruz sitede sapıttı gene deminden beri cevap yazamadım
arceya' Alıntı: rahat bırakın oranızı buranızı sapuhlar :çitos: Genişletmek için tıkla ... çok süper bir muhabbetin üstüne geldin. hepimiz feriştah gibi fantazi kuruyoruz sitede sapıttı gene deminden beri cevap yazamadım
dae Yeni Üye Üye 31 Mayıs 2010 #25.002 kızlar sankı tuvaletım gelmıs gıbı fena halde sıkısıyorum gıdıyorum bısey yok cok degsık bı agrım var gelıp gelıp gıdıyo ayy ınsallah dogum sancısıdır
kızlar sankı tuvaletım gelmıs gıbı fena halde sıkısıyorum gıdıyorum bısey yok cok degsık bı agrım var gelıp gelıp gıdıyo ayy ınsallah dogum sancısıdır
A archimim Yeni Üye Üye 31 Mayıs 2010 #25.003 dae' Alıntı: kızlar sankı tuvaletım gelmıs gıbı fena halde sıkısıyorum gıdıyorum bısey yok cok degsık bı agrım var gelıp gelıp gıdıyo ayy ınsallah dogum sancısıdır Genişletmek için tıkla ... ayy valla doğurcak bu. kaynar suyu alıp geleyim mi 🙂
dae' Alıntı: kızlar sankı tuvaletım gelmıs gıbı fena halde sıkısıyorum gıdıyorum bısey yok cok degsık bı agrım var gelıp gelıp gıdıyo ayy ınsallah dogum sancısıdır Genişletmek için tıkla ... ayy valla doğurcak bu. kaynar suyu alıp geleyim mi 🙂
dae Yeni Üye Üye 31 Mayıs 2010 #25.004 archimim' Alıntı: ayy valla doğurcak bu. kaynar suyu alıp geleyim mi 🙂 Genişletmek için tıkla ... ben ocaga koyuyom suyu sen sımdı yolda doker mundar edersın suyu cabık gell
archimim' Alıntı: ayy valla doğurcak bu. kaynar suyu alıp geleyim mi 🙂 Genişletmek için tıkla ... ben ocaga koyuyom suyu sen sımdı yolda doker mundar edersın suyu cabık gell
arceya Yeni Üye Üye 31 Mayıs 2010 #25.005 daeeee hadi hadi geliyooo bak o kdr oranı buranı elle denmiş :çitos: elledin de ondan oluyo bunnar dimi :çitos:
daeeee hadi hadi geliyooo bak o kdr oranı buranı elle denmiş :çitos: elledin de ondan oluyo bunnar dimi :çitos:
A archimim Yeni Üye Üye 31 Mayıs 2010 #25.007 dae' Alıntı: ben ocaga koyuyom suyu sen sımdı yolda doker mundar edersın suyu cabık gell Genişletmek için tıkla ... tamam sen ısıt suyu ben geliyorum beraber doğururuz 🙂 arceya' Alıntı: daeeee hadi hadi geliyooo bak o kdr oranı buranı elle denmiş :çitos: elledin de ondan oluyo bunnar dimi :çitos: Genişletmek için tıkla ... zaten stella göğüs uçları dedi dae yarım saat ortalıktan kayboldu.sonra geldi diyor sancım var kesin o arada bir iş çevirdi.
dae' Alıntı: ben ocaga koyuyom suyu sen sımdı yolda doker mundar edersın suyu cabık gell Genişletmek için tıkla ... tamam sen ısıt suyu ben geliyorum beraber doğururuz 🙂 arceya' Alıntı: daeeee hadi hadi geliyooo bak o kdr oranı buranı elle denmiş :çitos: elledin de ondan oluyo bunnar dimi :çitos: Genişletmek için tıkla ... zaten stella göğüs uçları dedi dae yarım saat ortalıktan kayboldu.sonra geldi diyor sancım var kesin o arada bir iş çevirdi.
A archimim Yeni Üye Üye 31 Mayıs 2010 #25.008 dae sancılandım diyor biz göbek atıyoruz sadist miyiz ayol 🙂 bir sancıya bu kadar sevineceğim aklıma gelmemişti
dae sancılandım diyor biz göbek atıyoruz sadist miyiz ayol 🙂 bir sancıya bu kadar sevineceğim aklıma gelmemişti
arceya Yeni Üye Üye 31 Mayıs 2010 #25.009 archimim' Alıntı: dae sancılandım diyor biz göbek atıyoruz sadist miyiz ayol 🙂 bir sancıya bu kadar sevineceğim aklıma gelmemişti Genişletmek için tıkla ... ahahaahah aynen.. tuhaf olan o sancı dedikce psikolojik olarak bende sancılanıyorum kasılıyorum..
archimim' Alıntı: dae sancılandım diyor biz göbek atıyoruz sadist miyiz ayol 🙂 bir sancıya bu kadar sevineceğim aklıma gelmemişti Genişletmek için tıkla ... ahahaahah aynen.. tuhaf olan o sancı dedikce psikolojik olarak bende sancılanıyorum kasılıyorum..
Allure Yeni Üye Üye 31 Mayıs 2010 #25.010 Kizlarrrrrrr bende kasintidan gebericem yaa kac gundur, karnimi parcalayasim var okadar felaket kasiniyorum heryerim cizik cizik oldu dayanamadigimdan napicam ben ya herseyi denedim.
Kizlarrrrrrr bende kasintidan gebericem yaa kac gundur, karnimi parcalayasim var okadar felaket kasiniyorum heryerim cizik cizik oldu dayanamadigimdan napicam ben ya herseyi denedim.