Az yiiii gıı archimimmm doğurcak zaman çok yeme
Ben paso meyve yiyom pehlivanlar gibi cıbıl cıbıl ortalıkta dolanıyom=))))
YArın Dr kontrolüm var kimbilir belkim alır benı hazır gitmişken
Şafak 12
celine büyük gün geldi çattı, hayırlı doğumlar diliyorum sana
arch mehmette bebek şekeri yazısı için 2-3 tane değişik şekilde çıktı almıştı ( yazı karakteri, tarihli, tarihsiz) tarihli olanlara 5 haziran yazmış az önce konuşuyorduk heralde beril haftaya gelir diye yazdım ya bebek şekeri yazısına 5 inde gelecek diyor
Az yiiii gıı archimimmm doğurcak zaman çok yeme
Ben paso meyve yiyom pehlivanlar gibi cıbıl cıbıl ortalıkta dolanıyom=))))
YArın Dr kontrolüm var kimbilir belkim alır benı hazır gitmişken
Şafak 12
celine büyük gün geldi çattı, hayırlı doğumlar diliyorum sana
arch mehmette bebek şekeri yazısı için 2-3 tane değişik şekilde çıktı almıştı ( yazı karakteri, tarihli, tarihsiz) tarihli olanlara 5 haziran yazmış az önce konuşuyorduk heralde beril haftaya gelir diye yazdım ya bebek şekeri yazısına 5 inde gelecek diyor
tamam doğru hatırlamışım o zmn yarın sadece leach ve celinee doğuracak bu durumda 🙂 annen kalıcakmı cnm geldi gittimi? ya ama senin maşallahın var cnm benim o halde geziyorsun işini yapıyorsun demekki allah gücünü de veriyor ben daha 37.haftama giricem yarın cesaret edip bu sıcakta hele hayatta gidemem bir yere..haftasonu sınavlara gittim geldim canım cıktı yani ayaklarıma soguk sular döktük sınavdan önce
cumartesı gunu saat 3 te evden cıktım 9 da gırdım o sırada hep dolastım valla
ayaklarıma kara sular ındı resmen annem zaten 6 da ancak geldı
bende kalıcakmıs bı yandan pazarlık yapıyo benle yarın gıdelım bende kal doguma kadar dıye
valla canıma llah gucunu verıyo sanırım
ay kıslar cok sancım var dooruyo muyum ne
cumartesı gunu saat 3 te evden cıktım 9 da gırdım o sırada hep dolastım valla
ayaklarıma kara sular ındı resmen annem zaten 6 da ancak geldı
bende kalıcakmıs bı yandan pazarlık yapıyo benle yarın gıdelım bende kal doguma kadar dıye
valla canıma llah gucunu verıyo sanırım
ay kıslar cok sancım var dooruyo muyum ne