2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

niii agustos mu, herhalde ıkıye çatlardım sıcaktan ALLAH sabır vermış valla canım sana. ben troıd hastasıyım ustelık aldıgım ilacın yan etkısı terlemek, duşunemıyorum agustosta kendımı.

anam bide işe gıdıo bravo valla canım sana maşallahın var.

ben şubat mart istedim tutmadı canım
onlar ne zaman isterlerse o zaman geliyolar neyse az kaldı sıkcaz dişimizi sonra pamuk gibi bebklerimizi koycaklar kucagımıza

ben iyiki erken izne ayrılmışım yoksa bu sıcaklarda işe falan gidemezdim herhalde.
son çalışan sen mi kalmıştım pembik. balkavanozu da çalışıyor mu yoksa??
artık herkes evde geri sayıma başlayacak ne güzel

valla çok yanlış ınsanlara bulaşıyorlar ne dıyım, bizim gözumuz kara, askerımız çevık. burda ulkeler bırbırını yerken ateş duştugu yerı yakıyor, evlatlar gıdıyor. gerçekten can dayanmaz

Sağol Pembik.. Valla korku var galiba.. Ya da ne olduğunu bilmediğim bi duygu bu ben korku sanıyorum..

oğlumun bi sürü haziran teyzesi olacak.. Ne güzelll... İyiki varsınız kızlar..

bu gece uyuyamazsın ama yarın her şey bitmiş olcak genelmi olacak celine sezeryan

Genel olacak canım... Uyuyamam kesin.. Son 1 haftadır uyumuyorum zaten.. Yarın doğurup uyurum artık diyorum.. Annemler baksın, babası baksın..

ohh nazarımız degmesın maşallah dıyelım senın içinde ki efeye
bi yere kaybolmasın aman hee.

bu arada israil canına susamış galıba şimdı gördum haberlerde. tövbe yarabbım
evt cnm aynen öyle ben de sabahtan beri deli gibi sövüyorum hem israile hem pkk.ya ama haddini iyice astı bu israil cidden savas baslatmak ister gibi tum dunyaya kafa tutuyor

işte onu unut tatlım gözünü ondan ayıramıyosunki uyuycan

evt cnm aynen öyle ben de sabahtan beri deli gibi sövüyorum hem israile hem pkk.ya ama haddini iyice astı bu israil cidden savas baslatmak ister gibi tum dunyaya kafa tutuyor
ah ah ALLAH belalarını versin ben almıyorum ama hala coca cola içsin bizim millet mc donaldslara gitsin onların neyi varsa kullanalım onlarda bize kurşun oluyo işte böyle