2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dr acılma varsa sunı sancı verırım once dedı
o cok fenaymıs napcam benn
acılma yoksada sezeryan dıyo
bılgenın durumunu kocam analattım o da basladı artık
bılge gıbı olma dıye
bı hafta daha bekleyelım dogmazsa normal dogur dıyo
sez olup sonadan cekem dıyo
cok bılıyo ya
kımler dolduruyosa artık
ıyı dedım senınde sırtına 20 kg yuk yukleyelım sende ole yasa 1 hafta benle beraber dedım

Biz analarimiza ne cektirdiysek biz de cekiyoruz herhalde.
Dea dogum yapmicak bende sistikce sisip patlicam.

aynen öyle bende gerinip gerinip kadının kaburgalarını sıkıştırmışım. şimdi benim kız da aynısını yapıyor hemde aynı yerden..
ama görür o ileride. bir hamile kalsın onun kızı da onu sıkıştırıcak öyle
🙂

hayırlısı neyse o olsun dae. sezaryan olup çok rahat edenler de var. normal doğurup yatanlarda. şimdiden hiçbirşey belli olmaz şartlamayın kendinizi.
ama artık çok zor yaa valla taşıyamıyorum kendimi. sabah da eşim diyor az kaldı sabret diye. kolaydı sanki.

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnlarrrrrrrrrrrrrrrr

Gunaydiiin satdasim.

Bu arada yeni aklima geldi, simdi herkes oglan zannediyor ya dun yine biri oglan mi diye sordu. Sanirim artik iyicene etkisinde kaliyorum.
Gece ruyamda kizim dogmus, birkac hafta olmus ben emziriyorum felan ama alt degistirmemisim daha hic sonra da 3/4 hafta sonra kontrole gidiyorum doktora veriyorum o kontrol ediyor geri getiriyor sonra diyor ki kontrol ettim cocugunuz oglan.
Diyorum ama nasil olur bana simdiye kadar hep kiz dediler oda bilmiyorum bu cocuk oglan diyor bende dogum doktoruma gidiyorum tartisiyorum hani sen bana kiz dedin felan diye, ay cok sacma bisidi yaa.

ay yok zaten kocamın fıkrı o artık umrumda degıl buı cocuk cıksında nası cıkarıyolarsa ole cıkarsınlar
ben cıddı sekılde tahammul edemıyorum dayanamıyorum artık
kocalar cok konusmasınlar
anlıyolarmısmıs
gecıcekmısmıs
onlarda doorsunda bıde onları gorelım bakalım

Valla günaydın archimmm alluremmmm
allurem geçmiş olsun anacım kase sağlammı şimdi? =))
Archimim 7den beri ayaktayımda anca geldim o oda senın bu oda benım dolanıyodum
Rüyamda kızımı gördüm de hiç güzel bi bebek değildi yaff

off bende tereddütteyim hep. her gören erkek mi diyor. annemin gittiği falcı bile erkek dedi. kadının diğer dedikleri çıktı valla bu da çıksın ya doktoru ya da falcıyı kesicem

senin rüya da süpermiş 3 hafta moklu bezle mi gezdirdin çocuğu .insan hiç mi altına bakmaz

hayırdır inşallah. demekki dünya güzeli bir kızın olacak.
ben hiç bebemi göremedim ne rüyamda ne 3 boyutlu ultrasonda

kime benzeyecek acaba??