A archimim Yeni Üye Üye 30 Mayıs 2010 #24.782 günaydın meloş bugün pazar ya herkes kocasıyla kahvaltıda sanırım 🙂 biz de mamamızı yedik ben gene geldim işimin başına. bitsede kurtulsam
günaydın meloş bugün pazar ya herkes kocasıyla kahvaltıda sanırım 🙂 biz de mamamızı yedik ben gene geldim işimin başına. bitsede kurtulsam
A archimim Yeni Üye Üye 30 Mayıs 2010 #24.783 celinee' Alıntı: Ay ben uyuyamıyorum kızlar... Bu arada misafirimiz de hiç eksik olmuyo he.. Genişletmek için tıkla ... bende bu gece uyuyamadım karın ağrısından kıvrandım resmen.sıcaklar gelince üstü başı çıkardık üşüttüm sanırım.her gece başka bir çile .
celinee' Alıntı: Ay ben uyuyamıyorum kızlar... Bu arada misafirimiz de hiç eksik olmuyo he.. Genişletmek için tıkla ... bende bu gece uyuyamadım karın ağrısından kıvrandım resmen.sıcaklar gelince üstü başı çıkardık üşüttüm sanırım.her gece başka bir çile .
*STELLA* Yeni Üye Üye 30 Mayıs 2010 #24.786 selam bugünkü sınavım kötü geçti ama bittiği için çok rahatladım artık bütünlemeye bidaha çalışacam napim bide temizlikçi geldi, bu işte bitsede rahatlasam
selam bugünkü sınavım kötü geçti ama bittiği için çok rahatladım artık bütünlemeye bidaha çalışacam napim bide temizlikçi geldi, bu işte bitsede rahatlasam
minerva Hamiş Melek 30 Mayıs 2010 #24.788 Gittim cok guzeldi donuste biraz yolu kaybettik ama temiz hava cok iyi geldi
Cosmopoli Yeni Üye Üye 30 Mayıs 2010 #24.790 archimim' Alıntı: kızlar ya sizin akıntı ne alemde. benimkinin rengi koyu sarı olmaya başladı. Genişletmek için tıkla ... Archimim geçen gün dedim ya benmkinin rengi sarardı acaba doğum belirtisimi diye? Benmkide sarı anlıycağın..
archimim' Alıntı: kızlar ya sizin akıntı ne alemde. benimkinin rengi koyu sarı olmaya başladı. Genişletmek için tıkla ... Archimim geçen gün dedim ya benmkinin rengi sarardı acaba doğum belirtisimi diye? Benmkide sarı anlıycağın..