asneba bir yerde okudum sera diye krem varmış çatlaklara çok iyi geliyormuş.olan çatlakları gideriyormuş diyorlar. bulabilirsen kullan belki faydası olur. ayy şimdi sizin evde kaynana anne baba hepsi bir arada mı olacak. allah sana sabır versin ne diyim.
kaynana değil mi asneba hepsi aynı. bizimkide her işi bitirdik bugün geldi diyor yapılacak birşey varsa yapayım. dedim sağol annem yaptı herşeyi.
niyeti olan adam gelir baştan yapar iş bittikten sonra gelmez. kaynanalar her işi kolay zannediyorlar, sanki kendileri kadın değil. ama kızları olsa koşa koşa giderler. biz nasılsa el kızıyız.
valla öyle archiii.ya bende ne hıkayeler varda boşver valla.artık takmıyom dıyom ama annemde dıyo takıyosun boşyere sınırlenıyosun dıyo🙂gelırler hazırlıkları goruncede kendılerı yapmış gıbı kurum kurum kurulurlar artık🙂ben o sahneyı kameraya bı çekebılsem keşke.adım kadar emınım oyle davrancaklarına çünkü.Benım akıntı hiç çok olmadı ve çok az gelen akıntıda beyaz renk.Bende bende akıntı neden az dıye düşünüyorum🙂
valla öyle archiii.ya bende ne hıkayeler varda boşver valla.artık takmıyom dıyom ama annemde dıyo takıyosun boşyere sınırlenıyosun dıyo🙂gelırler hazırlıkları goruncede kendılerı yapmış gıbı kurum kurum kurulurlar artık🙂ben o sahneyı kameraya bı çekebılsem keşke.adım kadar emınım oyle davrancaklarına çünkü.Benım akıntı hiç çok olmadı ve çok az gelen akıntıda beyaz renk.Bende bende akıntı neden az dıye düşünüyorum🙂
bende anneme anlattıkça kızıyor bana takma kafana diye ama takmamak elde değil işte.
ya bende de azdı da 2 gündür rengi koyulaştı ve çoğaldı. kasıklarımda feci ağrıyor , üşüttüm mü acaba ?? ayaklarım çıplak geziyorum zaten.
bende anneme anlattıkça kızıyor bana takma kafana diye ama takmamak elde değil işte. ya bende de azdı da 2 gündür rengi koyulaştı ve çoğaldı. kasıklarımda feci ağrıyor , üşüttüm mü acaba ?? ayaklarım çıplak geziyorum zaten.
üşütmüşündür archiii çok dıkkat et kendıne...çorapsız gezme.bende balkondayım üşüdüm çorap giydim ayağıma hemen son zamnlar dıkkat etmek lazım.benımde oturmaktan kız sıkıştırıyo galıba ama yatsamda sıkılıyorum.Bi doğursak kavuşsak bebişlerimize
Ay bizde dışarı çıktık... Çok yorulmuşum ya.. Ağrım var biraz galiba... Hemşire bi arkadaşım var o aradı şimdi.. Ayakta durmaman lazım senin dedi, kızdı bana çok... e-bebek e gittik.. Çöp kutusunu aldım.. Bilmiyorum işe yarayacak mı..
selam kızlarr ... ya bence çok iyi yapmışsın.aslında bende istiyorum.belki sipariş veririm .çünkü özellikle ilk günler günde 7 8 tane en az olacakmış e habire ona torbamı arıycan yada çöpede koysan kokocak ayrı olması daha iyi gibi geldi.