valla ya kafa karıştırıyorlar bazen. şimdi de kendimi dinliyorum aha sancım mı geldi diye 🙂
doktor da bana hazirandan sonra sancın olursa durdurmam dedi. ama hazirana kadar bekle dedi
neyse bakalım ne zaman doğacaklar. dae gibi seneye doğurmayalım da
günaydın kızlarr.. cıldıracam uyuyamıyorum.. bir de şu kayan dolgum yüzünden yine felaket dişim ağrımaya başladı.. ne yapsam gitsem mi dişçiye yaaa.. doğumdan sonra el kadar bebekle hiç gidemicem sanırım
Gunaydin arce, gecmis olsun..cok yakin bir disci arkadasim var bi yarim saat gecsin istersen arayip sorayim yapabilecegin bisey var mi? ama sen yine de doktora goster bence de
ya ben bile gece yatarken kendime değil daeye dua ettim
Allahım nolur şu kızı kurtar artık dedim🙂 ya ben şimdiden daralıyorum o napsın garibim son haftasında
günaydııın
aaa o 7de kosturmaya baslayan manyak ben olmayayım kıs
evet evet bugun gidecem mecburum yoksa böyle çekilecek gibi degil.. doğudan sonra o dikişli halimle hiç gidemicem, bide bunun ağrısını mı cekecem..
kocamın horultuları biraz azalınca uyandırmayı düşünüyorum :ruyam:
Gunaydin arce, gecmis olsun..cok yakin bir disci arkadasim var bi yarim saat gecsin istersen arayip sorayim yapabilecegin bisey var mi? ama sen yine de doktora goster bence de
cok sağol canım
ama her halükarda gitmem lazım çünkü dayanamıyorum..
nette açtım okudum biraz, alper mumcu bi sakıncası olmadıgını fln yazmış dolgu yaptırmanın fln..
gidecez artık bakalım ne yaparlarsa yapsınlar, hele yarım saat önce fln ağlayacaktım artık yani o kdr ağrıdı
günaydııın
aaa o 7de kosturmaya baslayan manyak ben olmayayım kıs
evet evet bugun gidecem mecburum yoksa böyle çekilecek gibi degil.. doğudan sonra o dikişli halimle hiç gidemicem, bide bunun ağrısını mı cekecem..
kocamın horultuları biraz azalınca uyandırmayı düşünüyorum :ruyam:
yok canım ya bunun bebeği var hatta sanırım bi kaç ay sonra yaşına girecek.ya bunun yerler kesin laminant duble ses çıkıyo ben bu laminantı bulanın .....