2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sağol canım kaynanam gelsin çatlatıcam zaten. annem tanesini 1.5 tan almış. kendisi benden hevesli zaten.

Tabiki catlicak yuzu varsa kimisi de okadar yuzsuz oluyor ki,
ne olursa olsun ustune alinmiyor da utanmiyor da.
Ama normal insan olsa utanir demi baksana annesi neler neler yapiyor benim bi b*k yaptigim yok diye.

Amaaan diger yandan utanicak insan o duruma dusmez direk bisiler yapar.

günaydın kızlarr..
yine gece cok uyanarak da olsa bu saate kdr uyuyabilmeyi başarabildim..
bu sefer de artık yüzümün şişmeye başladığını farkettim :çitos:
gözlerim ve dudaklarım bi güsel şişmiişşş :çitos:

ay galiba ben hamileliği sevmedim 😕

neyse son 10 günüm kaldı dr. yarınki kontrolumde bir değişiklik yapmazsa..
artık cıkarmak istiyorum içimdeki canavarı 😀

bencede kimseye demeyeyim. çünkü ne zaman millete iyiyim desem o akşamı hasta oluyordum. şimdide çatlarım karpuz gibi . zaten şunun şurasında sayılı günümüz kalmış en iyisi susayım 🙂

hee bir utanır sorma. geçen aradı ne yapıyorsun diye. dedim annem geldi temizlik yapıyor. senin evin temizdi zaten ne gerek var diyor. sonra da hastane işlerimiz olmasaydı bende gelirdim dedi. gerek yok herşey bitti dedim bende. sanki evde otursa uğradığı var da bir de işlerini bahane ediyor. geçende gelmiş çay içmeye asya nın dolabına bakıyor diyor ne şanslı kız herşeyi var. kayınbabamda diyo bunları 15 gün anca giyer ne gerek var. ayy sanki kendileri aldılar. hem almıyorlar hem laf ediyorlar

Birde yine diyormus ki kizim fazla gelir dagitamazsan sen sakla ben etiket degistiririm kizimda kullanirim.

kız valla iyi dedin haa kesin öyle birşey de diyebilirler beklerim yani

günaydın canavar anası nerdesin sen ??
sabah dedim benim ikiz gardaşımın doğum tarihi belli miydi?? 1 haziran deme düşer bayılırım 🙂

Günaydın kızlar... Çok uykusuz ve yorgunum... Gece oturdum sabaha kadar... Sabah 6 da falan yattım.. 1 saat önce kalktım işte.. Zaman daraldıkça uyuyamıyorum.. NEDENSE!!

hehe valla evle mevle ugrasmaktan vakit bulamıyorum ikiz gardaşım..

yok 1 haziran değil, gerçi o haziran anaları doğurma günü dimi

7 haziran benimki

aynı gün doğururmuşuz bir de

benimki niye belli değil yaaa deli olcam. normal düşününce böyle bekliyorsun işte. çok sıkıldım bende hamilelikten. valla yakında fenalık geçiricem. iyice sinirli olmaya başladım.

Aynen canim benim de yuzum sisiyor. Sana da az kaldi ondan sonra sende melegine kavusuyorsun ne guzel.

Evet ya hicbisi soyleme millete.
9 aydir mi hastane isleri oluyormus ta bisi yapamiyormus.

Ne desen bos vallaha anlicak kapasitede insanlar olmayinca.