2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Archimim kahvalti da ne var ona gore damlayim senin tarafa.

Bu arada senin bebek sekerine yorumlari okudum ama bebek sekerini goremedim, siteye mi ekledin?

kahvaltıda yumurta peynir zeytin domates var 🙂 gel ben sana başka şeylerde yaparım.
bebek şekerlerini bu foruma eklemiştim. ama dün site bir ara sapıttı ya belki silinmiştir resimler.

Bu arada vatana millete hayirli ugurlu olsun bende catladim.

Hemde nasil catladim anlatiyim, carsamba gunu iki arkadasla beraberdik konu acildi catlak felan var mi diye bende simdilik hic yok ama dogumdan sonra ortaya cikarmis ya dedim hicc mi yok dedi (cocugu olan arkadas) bende yok dedim, bakti bana boyle hadi be ordan gibisine sonra karnimi gosterdim aa gercekten catlamamisin dedi.
O aksam nasil kasindim, nasil kasindim oldum ve dun de baktim ki catlamisim.
Diyorum o arkadasin gozu mu degdi yoksa catlicagim vardi da son dakka gol mu oldu bilemiyorum artik.

kesin gözü değmiştir 🙂 kaşınırsa da sakın kaşıma hemen yağ sür . kaşıdıkça derinleştirirsin çatlaklarını

benim koca göbeğimde de henüz çatlak yok. ama hergün kontrol ediyorum ha bugün ha yarın çatlarım diye. annemde de 1-2 tane çatlak olduğu için bende fazla çatlamam sanırım

Evet bizimkilerde de pek olmamis catlak bende catlasam dogumdan sonra catlarim diyordum ama dogumdan sonrayi beklemedim, cok belli degil cok sukur ama yine de karnimin her iki taraftan da ufaktan catlak olmus karnimin.
Sende en iyisi kimseye gosterme de deme de.

Cunku birde bu konunun ustune gidip inanmayan o cocuksuz arkadas degil cocuklu arkadasti sanirim kendi ile mi kiyasladi napti.