evet canım doldurdum suni sancı bitti bi şişe ama benimki gelmedi sonunda sezeryan oldu tabi millet duvarladı yumrukluyodu sancıdan kurtarın beni diye bende aglıyodum bendemi bi problem var diye olsun ikimizde saglılıydık mühim olan bu
ama beklemekte ayrı dert..bugün yine ntsye gittim biri doğuma girdi eşi öptü gönderdi kızı annesi hüngür hüngür ağlıyodu,bende başladım ağlamaya halada kendime gelemedim
ama beklemekte ayrı dert..bugün yine ntsye gittim biri doğuma girdi eşi öptü gönderdi kızı annesi hüngür hüngür ağlıyodu,bende başladım ağlamaya halada kendime gelemedim
normal canım bunlar insan kendini hayal ediyo onları görünce biliyosun zaten az bi vaktimiz var ne zaman gelecegide aman sonu güzel olsun sag salim gelsin lerde
sabahın 6 sında uyandım gram uyku yok. Tabii sabah sabah burda da kimsecikler yok. Gerçi 1 misafir var ama kimdir onu da bilen yok 🙂
Neyse dün annemler geldi sonunda. Oh be insan iyi hissediyor kendini. Özlemişim de zaten...
Ayyy haftaya bugün bu saatlerde hastanede olacağız helecan yaptım bak şimdi 🙂)
Gün içinde girmeye çalışırım arada kızlarr ...
günaydın koca göbüşler . sabahın köründe hortlamışsınız gene 🙂
bende şimdi kalktım ama bu saate kadar da işkence şeklinde yattım. yarım saatte bir gözüm açılıyor bir türlü derin uyuyamıyorum.
neyse güzel bir kahvaltı yapayım bari .