kendi kendimize yetiyoruz çok şükür.. Ama işte bekliyorum gene de nedense.. Şu yemek konusu benim için hep dert zaten.. Ay sevemedim bu işi ben...
Garip bi şekilde de kaynanamla aram bozuldu sanki.. Anlamadım tam olarak.. Bu günlere kadar çok iyi geldik.. Annemden daha çok şey yaptı diyebilirim. Hem maddi hem manevi.. Beni de çok sever, ben de onu.. Ama benim içime şeytan girdi herhalde son haftalarda her yaptığına gıcık oluyorum.. Artık onun bencil olduğunu falan düşünüyorum.. Yaptıkları samimi bile gelmiyor bazen... Annem de kızıyor bana.. Kadın seni kendi kızı gibi seviyor diyor ama anlamadım hiç valla..
Şu yazın nerede olacağız mevzusuyla koptu olay zaten... Ben onlarla gitmek istemedim, giresun'a.. Kocamı bırakmak istemiyorum dedim... O da surat yaptı.. Konu bitti.. o günden beri herşey kötü sanki.. Bide 15 günlükken mevlüt yapalım dedi, ben gideceğim dedi.. Orda da koptu olay.. Ya ne bileyim işte ilk başta gitmem bu senle seninle kalırım demişti.. Şimdi de benim gitmem gerekiyormuş gibi ortam.. E kocam da görsün çocuğunu yani.. İşte bencillik değil mi bu şimdi..