pazar günleri ekmek almaya giderken fırına birlikte gelen baba çocuklar var görürdük hep çok tatlılar yavaş yavaş yürüyorlar babalarının ellerinden tutuyorlar falan
bizde böle yürümeye başlayınca gelelim cocuğumuzla diye hayal kurardık (hamilelik öncesi)
az önce mehmet aradı
berildoş yürümeye başlayınca onunla dışarı çıkacakmış
serçe parmağından tutacakmış beril onu, hatta mehmet biraz eğik yürümek zorunda kalacakmış
ayyy yerim ben onları hayali bile güzel
pazar günleri ekmek almaya giderken fırına birlikte gelen baba çocuklar var görürdük hep çok tatlılar yavaş yavaş yürüyorlar babalarının ellerinden tutuyorlar falan bizde böle yürümeye başlayınca gelelim cocuğumuzla diye hayal kurardık (hamilelik öncesi) az önce mehmet aradı berildoş yürümeye başlayınca onunla dışarı çıkacakmış serçe parmağından tutacakmış beril onu, hatta mehmet biraz eğik yürümek zorunda kalacakmış ayyy yerim ben onları hayali bile güzel
Bizim 5 günümüz kaldı daha heyecan falan yok.. Varsa da ben bişi hissetmiyorum.. Kocam hala benden yemek bekliyo.. Bişiler istiyoo.. Su, cola falan.. Bi ilginç.. Ben bu günlerde hep yatarım birileri gelir bize bakar sanıyordum..Annem geldi bugün sağolsun ütü falan yaptı.. Pazar da gelir temizlik yaparım diyo ama yemek de yapsa birileri.. Kaynanam neden oğlunu düşünmüyo hiç... Biz isteyelim diye bekliyoo olabilir ama ben zaten söylemem, kocam da bişi istemez kimseden..