2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
balko güle güle kullan canım hediyelerini...ikimizin de 2 günü kaldı demek süper 🙂 ben salı burdayım ama burdakilerle vedalaşıcam masamı toparlıcam falan eğlenceli kısmı..kutlayalım dicem ama kutlama ikonları da kayıp sen kutladık say 🙂yrn unutma da kutlayalım senlen

selam kızlar nasılsınız gecmşi okuyamadım varmı yeni gelşme ben doktordangeliyorum. Catı muayenesıoldum aslında cok acıtmkyorr ama ben cok sıktım kendımı bagrdım hele catı darlıgına bakrken hıc acımyr.ama doktorada cok bagrdım dıyorkı ah bu forumlar yokmu bıkac kşi cok kötü diye yorum yazıyor korkarak oturuyorsunuz buraya dıyor.neyse sonuc olarak cocum yıne kucuk cıktı ama doktor farklı makina ondanda olabilir birde dediki evet eşde biraz yaşlanma var dedi kireçlenme gözüküyor dedi.bende yani nedemek o dedim. Yani buolabılır ama artarsa erken almak zorunda kalabılırz dedı gercı erken saylmaz artık ama nebılım accık daha buyuse oglum.şmdi bu eş yaşlnma hıcbişi anlmdm keyfımde pek yok ztn okdr gergın gıttm adama okdr bagrdmkı sormyyı unuttum herseyı

vatoz madem acımıyor ne bağırdın adama 🙂 şimdi korkudan doğuam da almayacak seni. son zamanlarda plesentada yaşlanma olabiliyor.artık doğsa da zaten problem olmaz. ee ömür bebek kaç kilo olmuş ??

amma nazlı hatunlarsınız haa, kocaman kafanın oradan çıkacağını bilirken, iki parmaktan neden korkarsınız anlamadım. takma kafanı zaten artık gelmişsin 38. haftaya artık hiççç bişi olmaz. hayırlısı olsun canımcım...

vatoz madem acımıyor ne bağırdın adama 🙂 şimdi korkudan doğuam da almayacak seni. son zamanlarda plesentada yaşlanma olabiliyor.artık doğsa da zaten problem olmaz. ee ömür bebek kaç kilo olmuş ??
Cnm işte kendımı kasma gıbı kötü bir huyum var kastgım ıcın acıdı tabe bıde cok gergındım gıdrknhaytmda ılk alttnmuayene bu erken diilde sanrm normal dgum beceremıcem korkusu var bide