Ben çıkar çıkmaz tartılamadım bebiş 1 haftalıkken tartıldım 13 kilo vermiştim. Ayşe Naz hastaneden çıkarken 270 gram vermişti. ilk kontrolümüzde 5 günlüktü 120 gramı almıştı . Doktor hasteneden çıkarkenki kiloyu korusaydınız bile başarı ama oburix maaşallah kilo olmış dedi 🙂
Kızlar şu anda annem Ayşenin altını alıyor ve kızım bombayı annemin üzerine çiş yaparak patlattı
Ben çıkar çıkmaz tartılamadım bebiş 1 haftalıkken tartıldım 13 kilo vermiştim. Ayşe Naz hastaneden çıkarken 270 gram vermişti. ilk kontrolümüzde 5 günlüktü 120 gramı almıştı . Doktor hasteneden çıkarkenki kiloyu korusaydınız bile başarı ama oburix maaşallah kilo olmış dedi 🙂
Kızlar şu anda annem Ayşenin altını alıyor ve kızım bombayı annemin üzerine çiş yaparak patlattı
ben aslında farklı birşey yazdıracaktım ama annem orada yazdırmış. bir dilek tuttum ve sen oldun yazısı hoşuma gitmişti aslında. kızlar mail grubuna yazıları atmıştı. seç beğen al 🙂
He orda var da.. Pek bi duygusallar.. Ben de onu beğenmiştim aslında ama arkadaşlarım dedi ki hiç sana göre değil.. İlk başlarda ben pek bebek falan istemiyordum da 😀 şimdi iki yüzlülük yapma diyorlar..
O yüzden kararsız kaldım ama sanırım ben de hoşgeldin ege bebek yazarım..