Demi bana da biraz hayal gibi geliyor, kiyafet mevzusundan hic bahsetmeyim.
Ilk basta temmuzda olucakti ozamana yine neyse diyordum da haziran'a kayinca ki birde dogum nezaman bilmiyorum bebegim asil tarihinde de gelebilir ozaman da dugunde henuz 1 haftalik olucak.
çok ilginç genel öneren bi dr ama içim rahatladı bende genel istiyorum anestezi dr ve kendi dr um tabi spinal diyo ama hayatta yaptıramam nerde bende o cesaret.inş iyi geçer ameliyatı zaten süreceği 1 saat en fazla bir sattede kendine gelir yani hemen uyanırda genelden sonra toparlamak 1 saati alıyo
Demi bana da biraz hayal gibi geliyor, kiyafet mevzusundan hic bahsetmeyim.
Ilk basta temmuzda olucakti ozamana yine neyse diyordum da haziran'a kayinca ki birde dogum nezaman bilmiyorum bebegim asil tarihinde de gelebilir ozaman da dugunde henuz 1 haftalik olucak.
salonda falan çalgılı çengili bişi olcaksa zaten bence hiiiççç gitme o ses kalabalık gürültü toz daha birsürü neden sayabilirim kıyafet konusuda hakkaten nasıl bişi canlandırdı gözünde bilemiyorum 🙂
kızlar handemiz doğmussss
2650 doğmus durumu iyiymiş çok şükür..
bilgeyle de konustum sesi yorgun ama iyi geliyordu
ağrın var mı dedim
oluyo biraz ama bebegin yanında olunca bişi anlamıyorsun dedi..
ya anestezi dr u çok canımı sıktı geçen gün iki saat konuştuk neden sipinal öneriyoda genel olmamı istemiyo üzerine ama tabi ben genel olcamda genel olcam düşüncesinde olduğum için hem genelden korktum hem genel olmakta ısrarcıyım kötü oldum yani en sonunda madem ilk sectio o zaman biraz daha iyi durum dedi hafiften toparladı konuyu
salonda falan çalgılı çengili bişi olcaksa zaten bence hiiiççç gitme o ses kalabalık gürültü toz daha birsürü neden sayabilirim kıyafet konusuda hakkaten nasıl bişi canlandırdı gözünde bilemiyorum 🙂