ozbek83 Yeni Üye Üye 25 Mayıs 2010 #23.722 sen cumartesi nerdeydin bakım biz bakırköydedik baktım baktım göremedik özge teyzemizi
arceya Yeni Üye Üye 25 Mayıs 2010 #23.723 ozbek83' Alıntı: kız gülnar kimdi Genişletmek için tıkla ... leyla01 di galiba nicki
arceya Yeni Üye Üye 25 Mayıs 2010 #23.724 ozbek83' Alıntı: sen cumartesi nerdeydin bakım biz bakırköydedik baktım baktım göremedik özge teyzemizi Genişletmek için tıkla ... falla biz de ctesi öğleden sonra bi çarşıya indik kocişle dolandık.. görebilirmişsin hakketten de
ozbek83' Alıntı: sen cumartesi nerdeydin bakım biz bakırköydedik baktım baktım göremedik özge teyzemizi Genişletmek için tıkla ... falla biz de ctesi öğleden sonra bi çarşıya indik kocişle dolandık.. görebilirmişsin hakketten de
*STELLA* Yeni Üye Üye 25 Mayıs 2010 #23.725 sabah erkendi bilgenin genel anesteziydi ama onun sanırım öğlen ancak kendine gelir handecik ilk nefesini almıştır heralde
sabah erkendi bilgenin genel anesteziydi ama onun sanırım öğlen ancak kendine gelir handecik ilk nefesini almıştır heralde
arceya Yeni Üye Üye 25 Mayıs 2010 #23.726 *STELLA*' Alıntı: sabah erkendi bilgenin genel anesteziydi ama onun sanırım öğlen ancak kendine gelir handecik ilk nefesini almıştır heralde Genişletmek için tıkla ... ay evet sabah 8.30daydı genel anestezi ile.. dün biraz konustuk da ameliyattan cıkınca bebeğim nasıl diye sormaya korkarım ben diyodu.. hayırlısıyla alır kucağına inşallah
*STELLA*' Alıntı: sabah erkendi bilgenin genel anesteziydi ama onun sanırım öğlen ancak kendine gelir handecik ilk nefesini almıştır heralde Genişletmek için tıkla ... ay evet sabah 8.30daydı genel anestezi ile.. dün biraz konustuk da ameliyattan cıkınca bebeğim nasıl diye sormaya korkarım ben diyodu.. hayırlısıyla alır kucağına inşallah
ozbek83 Yeni Üye Üye 25 Mayıs 2010 #23.727 arceya' Alıntı: falla biz de ctesi öğleden sonra bi çarşıya indik kocişle dolandık.. görebilirmişsin hakketten de Genişletmek için tıkla ... he valla bizde 2den sonra geldik zaten capacity de yemek yedik sonra gezindik akşam 7de eve geldik
arceya' Alıntı: falla biz de ctesi öğleden sonra bi çarşıya indik kocişle dolandık.. görebilirmişsin hakketten de Genişletmek için tıkla ... he valla bizde 2den sonra geldik zaten capacity de yemek yedik sonra gezindik akşam 7de eve geldik
bal kavanozu Hamiş Melek 25 Mayıs 2010 #23.728 günaydın herkese bilge doğurdu demek ay ne güzel ya erkende olsa herkesin sağlıklı doğumlar yapmasına seviniyorum sorunsuz oldu bugüne kadar hepsi şükür böylede devam eder
günaydın herkese bilge doğurdu demek ay ne güzel ya erkende olsa herkesin sağlıklı doğumlar yapmasına seviniyorum sorunsuz oldu bugüne kadar hepsi şükür böylede devam eder
Allure Yeni Üye Üye 25 Mayıs 2010 #23.729 Gunaydin kizlar nasilsiniz?? Bugun ne guzel 2 annemiz daha melegine kavusuyor, darisi digerlerin basina.
Gunaydin kizlar nasilsiniz?? Bugun ne guzel 2 annemiz daha melegine kavusuyor, darisi digerlerin basina.