2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

iyi olmana sevindim canım..dikkat et kendine yorma sakın.atesini de ölçmeyi ihmal etme sakın

çamaşır yıkamıştım onları astım bebeğin ay onda bile yoruldm bu hafta içi her şeyi yıkayıp haftasonu yerleştiricem bende artık odayı

*
pembik ya ben ebebekte baktım haftasonu sütyen beğenemdim bi türlü sen ne kadara aldın sütyeni

bana hiç bişey vermedi doktorum zaten bebeğin çok minik dedi bende soracak bişey de kalmadı aklımda moralmen sıfıra inmiştim

canım bu suruptan al o zmn ztn pahalı bişey de değil hamilelere verilen bir surup bu hani doktorunu da telefonla arayıp önerisini isteyebilirsin de tabi.
.boşuna cekme mide yanmasını bişey iste doktorundan mutlaka.
bebeğin minik mi dedi?kg su mu az yani gelişimi mi geride?sağlıklı olsun da minik olsun canım üzme kendini

canım ben havuzlu handan toplu alısveris yaptıgım zaman almıstım inanki hic hatırlamıyorum diger ikisini de annem almıs getirmis fiyatlarını da bilmiyorum hic..ama ztn emzirme sütyeni estetik olmasa da olur bence 🙂 ay ben cok mu saldım kendimi nedir herseyin rahatlıgına bakıyorum sadece

canım 35 + 0 da gittim işte kontrole 2235 kğ dedi 2500 doğarsa öpüp başına koy dedi çok canım sıkıldı midemdeki yanmadan zaten doğru dürüst bişeylerde yiyemiyorum ben nasıl büyütücem bu bebeği anlamadım gitti

canım ya o senın doktorda bı acayıpmiş ne biiçim o laf ya.bence ii kılosu daha 35 haftalıksın dur bakalım.bol bol meyve ye canım.meyveden kılo alıyomuş bebişler.şimdi yaz çoğaldı meyve mıdenede dokunmaz fazla.bende azıttım iice çay gunde ıkı çaybardağı içerdım evde olduğumdan beri 5 bardağa fılan çıkardım.sen hiç kafana takma kılo olayını canım

benimde 34+3 de 2347 gr dı gayet iyi dedi doktor sana neden böyle konuşmuşki nerdeyse hafta da 200 grdn fazla alıyolar sıkma canını bebeğin bence 3 kilo gibi doğar

ay inşallah kızlar ya inanın o kadar moralsizimki kaç gündür canım yemekte istemez oldu muz zaten her gün mutlaka yiyorum şimdilerde çilek karpuz filanda yiyorum en çok hangisi faydalı bilemiyorum ama süt içemiyorum çok fazla gaz yapıyo o yüzdenmi zayıf yoksa