2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kızlar ben de annemle dedikoduya dalmışım ya.. Kocam da gelir birazdan sanırım..
yarın ben yokum.. Sabah kocamla çıkar anneme giderim, ordan yolunmaya, ordan boyaya, saat 4 te de doktora.. Ancak akşam bakabilirim belki..
Ama bilgeden haber verin bana biriniz, merak ederim...
Öptüm sizi kızlar..

canım çok geçmiş olsun . arkadaşımda doğumdan sonra öyle olmuştu çok fena bir ağrı demişti.
ama bebek olmadan da süt öyle birikiyor muymuş onu da hiç duymamıştım. neyse sıkma canını kızın zaten bu saatten sonra doğsa da sıkıntı olmaz.ahh bu bebekler neler çektiriyor annelerine böyle.

beni de aranıza alır mısınız ben çok sıkılıyorum da 🙁

Emin ol biz çok daha sıkkın durumdayız. Zaten okuyorsun bizim muhabbetleri seni ilgilendiren daha doğrusu ortak paylaşabileceğimiz bir konu da yok ortada. Sen daha durumuna uygun topikler bulsan can sıkıntına daha iyi gelebilir canım. Bizim muhabbet seni pek açmaz zaten konuyla ilgili diyecek bişeylerin olsa sen de nasılsınız merhaba dışında 2-3 kelime yazarsın.
Demek ki sen de bizimle paylaşabilecek birşeyler bulamıyorsun

bak şöyle yapalım sen kaynananı al benim kaynanaya gel orda buluşalım sonra bir olup 2sini de atalım camdan
10.katta oturuyor ya bizim kaynana 🙂o acıdan
o zamn sole yapalım
benım kaynan cenesıyle sneın kaynanayı etkısız hale getırı zaten
senın kaynan ıyıce mayısınca atarız camdan
benım kaynanayıda tutar beraber atarız pesınden

selam kızlar bi eczaneye gittim geldim bayılıyodum
ya kızlar daha önce konuştunuz mu bilmiyorum ama bez aldnızmı???demin markete uğradım prima yeni doğan 1 no 50 adet 17 lira uygun geldi bana fakat bazıları prima artık bozdu falan diyodu .o yüzden size sormadan almak istemedim?

ben 1 paket prima aldım indirimdeydi
ama huggies de alacağım onu da methediyorlar bariyer kısımları daha yumuşakmış
çiçeği burnunda annelerimize sormak lazım aslında bunu

hadi ben kaçtım kızlarr iyi akşamlar herkese