kızlar ben geldim
kızım 2524 gr olmuş. boyu da 47 cm
kızıma solucan diyenin ağzına acı biber sürerim bundan sonra
tabi hala geriden geliyor gelişimi sat ı yakalayamadık. bu arada gene meşhur oldum.rahmim armut gibi değil M şeklinde duruyormuş. ben o toplanan sivriliği bebek zannederken meğerse sıvı toplanmış o da erken doğuma neden oluyormuş. doktor asistanlarını çağırıp göbeğimin üstünden ders verdi gene.
zaten beni bir aksilik bulmasa şaşardım. en azından mayısı bitirirsek korkmaya gerek yok artık dedi. bol bol dinlenecekmişim gene.
kızlar ben geldim kızım 2524 gr olmuş. boyu da 47 cm
kızıma solucan diyenin ağzına acı biber sürerim bundan sonra
tabi hala geriden geliyor gelişimi sat ı yakalayamadık. bu arada gene meşhur oldum.rahmim armut gibi değil M şeklinde duruyormuş. ben o toplanan sivriliği bebek zannederken meğerse sıvı toplanmış o da erken doğuma neden oluyormuş. doktor asistanlarını çağırıp göbeğimin üstünden ders verdi gene.
zaten beni bir aksilik bulmasa şaşardım. en azından mayısı bitirirsek korkmaya gerek yok artık dedi. bol bol dinlenecekmişim gene.
yıkanıyordur tabi, ama ben gerek duymadım nasılsa sürekli tenine değecek bişey değil ve eminim çabuk kirlenecektir yıkamadan kullanacam sonra eminim 1-2 haftaya kirletecektir o zamanda yıkarım sıcaklarda çabuk kurur
hadi ya bilge de handeye kavuşuyor demek.umarım ikisi de iyi olur.
nerde o celine döverim onu bakırköye niye bırakıyor oğlumu. bende onun kızını papua yeni gineye bırakayım da görsün
olsun be kızz bizde aldık ama her yere onu mu taşıycaz sereriz penye battaniyesini.yaa hatta şu bebek bezi gibi şeyler var büyük yani kumaşı bebek bezine benziyo düz kocaman bulursam ondan alcam.zaten bi çişini yapsa hemen alt açmadan öbür tarafa sızar ama o dediğim sızdırmaz bence