2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
stella bişey sorucam sen şu havuzlu handan aldığın alt açma minderini yıkadınmı hani üstü kuzulumu ne var ya bende de var aynından yastığı felan yıkanıyomu onun

selam kızlar
sabah biraz ders çalıştım, sonra biraz uzandım, yemek ye, akşam için yemek yap
falan derken arada gelip okuyorum sizi sonra kalkıyorum yine

kızlar ben geldim
kızım 2524 gr olmuş. boyu da 47 cm

kızıma solucan diyenin ağzına acı biber sürerim bundan sonra

tabi hala geriden geliyor gelişimi sat ı yakalayamadık. bu arada gene meşhur oldum.rahmim armut gibi değil M şeklinde duruyormuş. ben o toplanan sivriliği bebek zannederken meğerse sıvı toplanmış o da erken doğuma neden oluyormuş. doktor asistanlarını çağırıp göbeğimin üstünden ders verdi gene.

zaten beni bir aksilik bulmasa şaşardım. en azından mayısı bitirirsek korkmaya gerek yok artık dedi. bol bol dinlenecekmişim gene.

stella bişey sorucam sen şu havuzlu handan aldığın alt açma minderini yıkadınmı hani üstü kuzulumu ne var ya bende de var aynından yastığı felan yıkanıyomu onun

yıkanıyordur tabi, ama ben gerek duymadım
nasılsa sürekli tenine değecek bişey değil ve eminim çabuk kirlenecektir
yıkamadan kullanacam sonra eminim 1-2 haftaya kirletecektir o zamanda yıkarım sıcaklarda çabuk kurur

pardon da senin bu kaynana uyumaya mı gelmiş sana yardıma mı

uyumaya gelmıs heralde

Almazsa artık n yapalım.. buluruz bi çaresini..
Senle benim işlerimiz ne zaman bitecek acaba Dae..
Bi mesaj yollayayım bakayım arch...ye.. İyi miymişler..
bıtmez anacım bıtmez:fırtına:
etimeloda yok buğün
stela da bazen aşağıdagözüküyor ama hiçyazmadı
melus erken cıktı bugun oglusunu gormeye gıttı
dr dadır sımdık

sen kendın takıyon bı lafları kızına
gecmıse gıtme sımdı vereyım haberlerı yarın bılge doguruyo sabah 8.30 da
celınede senın oglanı bakırkoyde doorup orda bırakcakmıs

maasallah asyaya koca kız olmus artık

ben de sana mesaj yollamaya çalışıyorum ama ne olduysa telefona habire başarısız tekrar dene diyo..
Neyse geldin.. ayy kızım büyümüş mü benim. Abla mı olmuş artık.. Ben yerim onun boyunu posunu...
M şeklinde mi olmuş..
Harbi bi tuhafsın yani.. Yani sen değil rahim tuhaf..

O zaman bol bol dinlen, biraz daha büyüt kuzuyu da oğlun da bi doğsun bekle sonra doğurursun.. Oğlun azcık büyüsün de hastaneye gelebilelim görmeye sizi..
Gene de şükür herşey yolunda şimdilik.. Dinlenmen gerekiyor o kadar..
Yaramazlık yapma he..

ben yıkamadım yaw.. Hiç de düşünmedim yıkasam mı diye..