evet evet ben doormıycam en azından yarına kadar
zaten bu aksam evde cıkcak kavgadan sonra
onurun annesı durmaz dıye tahmın edıyorum
durcam dıyede ısrar ederse kusura bakmasın bılgenın yanında olcam yarın sabah
oda yurusun gıtsın evıne
onura soledım sımdı sanada haber vermıycem arkamdan ıs cevıren kımsyeı ıstemıyorum dogumda dedım
ohh ıyı yaptım
dah aburnundan gelıcek bu
sagol esmercim bakalım hakkımızda neresi var sunalık ben gittigm hastaneden memnunum ama ne olcagı belli olmuyor örnek mesala sensin o yüzden soruyumda aklımda bulunsun dedim çok geçmiş olsun canım
ay yok esmerım anne abla kaynan hepsı uzak olsun onur ızın alcak bı hafta bu zamn kadar nası herseyımızı kendımız yaptıysak bundan sonrasınıda yaparız muhakkak zor olacaktır ama kımsenın cenesıyle abuk sabuk laflarıyla ugrasamam once torunu haketsınler
sende haklısın ama herşeyi bir kenara bırak o minicik bebiği yıkamak çok zor mesela dün benim kız inat etti emmedi göğüslerim şişti elimi bile dokunamaz oldum onun verdiği acıyla ağrımayan dikişlerim sızlamaya başladı oturdummu kalkamaz kalktımmı oturamaz oldum kızda inat etti feryat figan anlayacağın kaynanam olmasaydı ne yapardım bilemiyorum o kızı susturdu bende biraz göğüslerimi sağdım sonra az da uyku çektim o ara hep kaynanam baktı kıza tabi kaynanadan kaynanaya fark var ama ne diyim allah hepimizin yardımcısı olsun
evet evet ben doormıycam en azından yarına kadar zaten bu aksam evde cıkcak kavgadan sonra onurun annesı durmaz dıye tahmın edıyorum durcam dıyede ısrar ederse kusura bakmasın bılgenın yanında olcam yarın sabah oda yurusun gıtsın evıne
onura soledım sımdı sanada haber vermıycem arkamdan ıs cevıren kımsyeı ıstemıyorum dogumda dedım ohh ıyı yaptım dah aburnundan gelıcek bu
sende haklısın ama herşeyi bir kenara bırak o minicik bebiği yıkamak çok zor mesela dün benim kız inat etti emmedi göğüslerim şişti elimi bile dokunamaz oldum onun verdiği acıyla ağrımayan dikişlerim sızlamaya başladı oturdummu kalkamaz kalktımmı oturamaz oldum kızda inat etti feryat figan anlayacağın kaynanam olmasaydı ne yapardım bilemiyorum o kızı susturdu bende biraz göğüslerimi sağdım sonra az da uyku çektim o ara hep kaynanam baktı kıza tabi kaynanadan kaynanaya fark var ama ne diyim allah hepimizin yardımcısı olsun
kız dae ben biliyosun hamilelikte herşeyi kendim yapmıştım eşime de doğuma kendi başıma gidicem alıcam çantamı kimseye haber vermycem demiştim ya aynen de öyle oldu
sabah aldım çantamı tabi doğum çantası değil kol çantamı gittim doktora işlemlerimi bile hasta bakıcılar yaptı ben eşimi gece saat 10 da gördüm gerçi biraz sinir bozucu ama ahtım vardı eşime kızgınlığımdan dolayı dediğimi de yaptımmm kendim gittim kendim doğurdum
sorma az önce arkadaşım geldi oda öyle diyo senin şu cesaetine hayranım ben olsam kıyameti kopartırım dedi ya bu tabiyet meselesi ben bu yaşıma kadar hep kendi bildiğimi kendi başıma yaptım eşim ilk zamanlar ikinci çocuk istememişti anlatmıştım burda aldırmamı bile istemişti çok kızgındım ona 9 ay boyunca hiç ilgilenmemişti benimle bende madem öyle kendim istedim kendim yaparım dedim ama şimdi kızımda kızım diyo geceleri bende önce kalkıyo sesine