2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben ve dae doğurmayacak canım sizi bilemem

ben doğuramam haftasonu sınavlarım var dae.nin de hem kaynanası var hem de 3lü bir tarihte doğurcak o

evet evet ben doormıycam en azından yarına kadar
zaten bu aksam evde cıkcak kavgadan sonra
onurun annesı durmaz dıye tahmın edıyorum
durcam dıyede ısrar ederse kusura bakmasın bılgenın yanında olcam yarın sabah
oda yurusun gıtsın evıne

onura soledım sımdı sanada haber vermıycem arkamdan ıs cevıren kımsyeı ıstemıyorum dogumda dedım
ohh ıyı yaptım
dah aburnundan gelıcek bu

sagol esmercim bakalım hakkımızda neresi var sunalık ben gittigm hastaneden memnunum ama ne olcagı belli olmuyor örnek mesala sensin o yüzden soruyumda aklımda bulunsun dedim çok geçmiş olsun canım

sende haklısın ama herşeyi bir kenara bırak o minicik bebiği yıkamak çok zor
mesela dün benim kız inat etti emmedi göğüslerim şişti elimi bile dokunamaz oldum onun verdiği acıyla ağrımayan dikişlerim sızlamaya başladı
oturdummu kalkamaz kalktımmı oturamaz oldum kızda inat etti feryat figan
anlayacağın kaynanam olmasaydı ne yapardım bilemiyorum
o kızı susturdu bende biraz göğüslerimi sağdım sonra az da uyku çektim o ara hep kaynanam baktı kıza tabi kaynanadan kaynanaya fark var ama
ne diyim allah hepimizin yardımcısı olsun
hava mı atıyon bize

hastaneye mi gideceksin sen bilgenin yanına ne güzeeell cok selam söyle bizden de cnm yaa dua ediyoruz onun için..

haklısın sende ama kaynanadan gelcek hayır gelmesın dah aıyı
onun panıklıgıne ben cocukmu verıırm elıne
hıc kusura bakmasın
kendım ettım kendım buldum derım

hastaneye mi gideceksin sen bilgenin yanına ne güzeeell cok selam söyle bizden de cnm yaa dua ediyoruz onun için..
ınsallah doormazsam gıtmek ıstıyourm
zaten yakında hastane
ay ben doorcam sankı
ole bı heycan bastı

onura soledım sımdı sanada haber vermıycem arkamdan ıs cevıren kımsyeı ıstemıyorum dogumda dedım
ohh ıyı yaptım
dah aburnundan gelıcek bu

kız dae ben biliyosun hamilelikte herşeyi kendim yapmıştım
eşime de doğuma kendi başıma gidicem alıcam çantamı kimseye haber vermycem demiştim ya aynen de öyle oldu

sabah aldım çantamı tabi doğum çantası değil kol çantamı gittim doktora işlemlerimi bile hasta bakıcılar yaptı ben eşimi gece saat 10 da gördüm
gerçi biraz sinir bozucu ama ahtım vardı eşime kızgınlığımdan dolayı dediğimi de yaptımmm kendim gittim kendim doğurdum

ben ve dae doğurmayacak canım sizi bilemem

ben doğuramam haftasonu sınavlarım var dae.nin de hem kaynanası var hem de 3lü bir tarihte doğurcak o
ya ben istiyorum ama doğmuyo🙂artık doğsun özledim heycanlıyım merak ediyorum yaa şu leylek getirsin kızımı

leylek dedim aklıma 7 numara geldi izlermiydiniz bilmiyorum ama bi bölümde asiye doğuracak herkes panik içinde meryem cama çıkmış leylek bekliyor

kız daee belki tuğberk süt kardeşini görüp glmek ister gitmişken doğurursun🙂

anam sizdekide ne natmış be hele esmer sendekide iyi cesaretmiş he

sorma az önce arkadaşım geldi oda öyle diyo
senin şu cesaetine hayranım ben olsam kıyameti kopartırım dedi
ya bu tabiyet meselesi ben bu yaşıma kadar hep kendi bildiğimi kendi başıma yaptım eşim ilk zamanlar ikinci çocuk istememişti anlatmıştım burda
aldırmamı bile istemişti çok kızgındım ona 9 ay boyunca hiç ilgilenmemişti benimle
bende madem öyle kendim istedim kendim yaparım dedim
ama şimdi kızımda kızım diyo geceleri bende önce kalkıyo sesine