dun annesı yarın gelıyım ben kalıyım demıs bıızmkıde arıycam sneı demıs
onurda aksam sordu bana hatta kavga da ettık ıstemıyorum kımseyı dedım
annesıde onurun aramasını beklmeden haberde vrmeden bugun 12 olmadan damladı bıze
sınır krızı gecırıyorum kadın susmuyo
aradım onur annen geldı dıye dunkı konusmayı bosu bosuna yaopmısız dedım
aksam olsun asıl kıyametı o zamn koparcam
ben sekerin üstüne bir dilek tuttum ve sen geldin ya da gercek oldun yazıcam öyle bişeyler işte. daha cok yogunlasamadım seker yazısı konusuna.en son bunu demiştim. bir de dünyaya hoşgeldin duru güzellik yazabilirim demiştim bakalım artık..
Merhaba kizlar ne var ne yok.
MasAllah yavas yavas herkesin tarihi belli oluyor bi ben mi kaldim boyle bilincsiz.
Sabah gittim doktora birdaha pazartesi tovbe, okadar mi yogun olur bir hastane illallah dedim.
Haftaya sali gunune ayarlamaya calisicam, pazartesi izdirap gibi oluyor.
Nst;de sanci cikti ama simdilik hersey normal gorunuyor, suyun da iyi dedi.
Yine ayni seyleri tekrarladi suyun gelir kanama vs vs vs olursa gel yoksa haftaya gorusuruz dedi.
Merhaba kizlar ne var ne yok. MasAllah yavas yavas herkesin tarihi belli oluyor bi ben mi kaldim boyle bilincsiz.
Sabah gittim doktora birdaha pazartesi tovbe, okadar mi yogun olur bir hastane illallah dedim. Haftaya sali gunune ayarlamaya calisicam, pazartesi izdirap gibi oluyor. Nst;de sanci cikti ama simdilik hersey normal gorunuyor, suyun da iyi dedi. Yine ayni seyleri tekrarladi suyun gelir kanama vs vs vs olursa gel yoksa haftaya gorusuruz dedi.
dun annesı yarın gelıyım ben kalıyım demıs bıızmkıde arıycam sneı demıs onurda aksam sordu bana hatta kavga da ettık ıstemıyorum kımseyı dedım annesıde onurun aramasını beklmeden haberde vrmeden bugun 12 olmadan damladı bıze sınır krızı gecırıyorum kadın susmuyo aradım onur annen geldı dıye dunkı konusmayı bosu bosuna yaopmısız dedım aksam olsun asıl kıyametı o zamn koparcam
hay allahım yaa.. ama kocanın sucu yok gibi annesine nasıl desin gelme diye ona da yazık.hem de yalnız kalıyorsun diye tedirgindir o da o acıdan belki de gelmesinin iyi olacağını düşünmüştür.ama bence de doğurmaaa 🙂kadın demişti ya seni sancı cekerken görmek istiyorum mu öyle bişey demişti merak mı ediyormuş her ne ise ona inat sakın doğurma o gidene kdr
özbek mailde acıkladım ztn de burda da sormuşsun.eğer diyecek bir sözünüz varsa bu konuda bana ya da ordaki mail adresine atarsınız diye grup mailine attım.ilgilenenler cıkar diye.yanlışlıkla olmadı yani.