evet yaa aynen katılıyorum ama zaten yanında artı eksi 350 yazıyor ya genelde hep eksik çıkıyor malesef
mesela zynpede 3800 demişler 3500 olmuş
bende verdiği değerden bide az olursa naparım diyorum
bu durumda benim kız 2410du en son 2 kg falan diye düşüneyim ben bari hayal kırıklığına uğramamak için doğduğunda 🙂 genelde eksik doğuyorlar evt fazla doğan hiç duymadım
bebişlerin ilk doğduğu kilosuyla hastaneden çıkış kiloları da farklı oluyor bu arada. Genelde hastaneden çıkarken kilo kaybetmiş oluyorlar yani aslında şişlikleri inmiş oluyor ya ondan kilosu az gibi oluyor.
bebişlerin ilk doğduğu kilosuyla hastaneden çıkış kiloları da farklı oluyor bu arada. Genelde hastaneden çıkarken kilo kaybetmiş oluyorlar yani aslında şişlikleri inmiş oluyor ya ondan kilosu az gibi oluyor.
kızlarrrrrrrrrrrr son haber;
1 haziran 2010 salı günü sabah 07:00 de AÜTF de 503 nolu odada bebişimi karşılıyorum...
geçen cuma kendisi 2800 gr ve 50 cm di. yani son 8 gün...
daha 23 günüm var.dr.a gideli de 5 gün oldu.28 günde 1 kg alır herhalde. 1 kg alsa toplam kalan zamanda 3400 olacak 400 yanılma payı olsa 3 kg diyelim hastaneden cıkmadan da 250 gr verse 2750 olacak ay minnacık..
aman allahım tam deli modunda hesaplar yapıyorum hee nasıl bir psikoloji bu annelikkkkkkk:ruyam:kafayı yiyorum sanırım giderek
1 haziran 2010 salı günü sabah 07:00 de AÜTF de 503 nolu odada bebişimi karşılıyorum...