elh Yeni Üye Üye 24 Mayıs 2010 #23.431 archimim' Alıntı: benim işim belli olmaz doğurabilirim kukum ağrıyor zaten doğurucam mı ne ?? ayy evet solucan kızım belki tırtıl olmuştur. ne gülüyon kız 🙂 Genişletmek için tıkla ... kıs sinir tutuyo kilo deyince artık asaplarım bozuluyo
archimim' Alıntı: benim işim belli olmaz doğurabilirim kukum ağrıyor zaten doğurucam mı ne ?? ayy evet solucan kızım belki tırtıl olmuştur. ne gülüyon kız 🙂 Genişletmek için tıkla ... kıs sinir tutuyo kilo deyince artık asaplarım bozuluyo
A archimim Yeni Üye Üye 24 Mayıs 2010 #23.432 ozbek83' Alıntı: hadi bakalım güzel haberlerle gel aslı Genişletmek için tıkla ... sağol banucum hadi ben kaçar önce kuaföre sonra kızıma akşama görüşürüz kızlar doğuran olursa msj atın 🙂
ozbek83' Alıntı: hadi bakalım güzel haberlerle gel aslı Genişletmek için tıkla ... sağol banucum hadi ben kaçar önce kuaföre sonra kızıma akşama görüşürüz kızlar doğuran olursa msj atın 🙂
A archimim Yeni Üye Üye 24 Mayıs 2010 #23.433 elh' Alıntı: kıs sinir tutuyo kilo deyince artık asaplarım bozuluyo Genişletmek için tıkla ... ben deliliğe vurdum valla. zayıf mayıf benim kızım napim. benim bağrımdan çıktı evlat işte
elh' Alıntı: kıs sinir tutuyo kilo deyince artık asaplarım bozuluyo Genişletmek için tıkla ... ben deliliğe vurdum valla. zayıf mayıf benim kızım napim. benim bağrımdan çıktı evlat işte
pembik Hamiş Melek 24 Mayıs 2010 #23.434 archimim' Alıntı: evet hazırlandım kendi çapımda yaşasın kızımı görcem. bakalım kaç kilo olmuş Genişletmek için tıkla ... güzel haberlerle gel insallah cnm benim
archimim' Alıntı: evet hazırlandım kendi çapımda yaşasın kızımı görcem. bakalım kaç kilo olmuş Genişletmek için tıkla ... güzel haberlerle gel insallah cnm benim
pembik Hamiş Melek 24 Mayıs 2010 #23.435 archimim' Alıntı: ben deliliğe vurdum valla. zayıf mayıf benim kızım napim. benim bağrımdan çıktı evlat işte Genişletmek için tıkla ... alemsiiiinnn heeeee bu arada bu verilen ölçümlere de çok güvenmemek lazım seydaya dr.u 2900 demiş en son kızı 2500 doğmuş
archimim' Alıntı: ben deliliğe vurdum valla. zayıf mayıf benim kızım napim. benim bağrımdan çıktı evlat işte Genişletmek için tıkla ... alemsiiiinnn heeeee bu arada bu verilen ölçümlere de çok güvenmemek lazım seydaya dr.u 2900 demiş en son kızı 2500 doğmuş
dae Yeni Üye Üye 24 Mayıs 2010 #23.437 archimim' Alıntı: elh dae doğurmuşşş duydun mu dün sancısı tutmuş. hastaneye giderken doğum yapmış. Genişletmek için tıkla ... elh' Alıntı: gülcan bende sahtekar çıktım ha Genişletmek için tıkla ... elh' Alıntı: yok gı hayatta inanmam o 45, haftasını doldurur bu gidişle tuğberk inat etti valla cok fena Genişletmek için tıkla ... archimim' Alıntı: benim işim belli olmaz doğurabilirim kukum ağrıyor zaten doğurucam mı ne ?? ayy evet solucan kızım belki tırtıl olmuştur. ne gülüyon kız 🙂 Genişletmek için tıkla ... elh' Alıntı: archi gün içinde gel haber ver toptan rahatsızlık veririz bak Genişletmek için tıkla ... ikinizin kafasını bırbırıne tokusturcam gorceksınız gununuzu heee sahtekar elh sen hıc konusma
archimim' Alıntı: elh dae doğurmuşşş duydun mu dün sancısı tutmuş. hastaneye giderken doğum yapmış. Genişletmek için tıkla ... elh' Alıntı: gülcan bende sahtekar çıktım ha Genişletmek için tıkla ... elh' Alıntı: yok gı hayatta inanmam o 45, haftasını doldurur bu gidişle tuğberk inat etti valla cok fena Genişletmek için tıkla ... archimim' Alıntı: benim işim belli olmaz doğurabilirim kukum ağrıyor zaten doğurucam mı ne ?? ayy evet solucan kızım belki tırtıl olmuştur. ne gülüyon kız 🙂 Genişletmek için tıkla ... elh' Alıntı: archi gün içinde gel haber ver toptan rahatsızlık veririz bak Genişletmek için tıkla ... ikinizin kafasını bırbırıne tokusturcam gorceksınız gununuzu heee sahtekar elh sen hıc konusma
ozbek83 Yeni Üye Üye 24 Mayıs 2010 #23.438 ben gideyimde su camaşırları asıp süpürmeye başlayım ara ara bakarım sayfam acık kızla k.i.b
S srmrhan Yeni Üye Üye 24 Mayıs 2010 #23.439 pembik' Alıntı: alemsiiiinnn heeeee bu arada bu verilen ölçümlere de çok güvenmemek lazım seydaya dr.u 2900 demiş en son kızı 2500 doğmuş Genişletmek için tıkla ... evet yaa aynen katılıyorum ama zaten yanında artı eksi 350 yazıyor ya genelde hep eksik çıkıyor malesef mesela zynpede 3800 demişler 3500 olmuş bende verdiği değerden bide az olursa naparım diyorum
pembik' Alıntı: alemsiiiinnn heeeee bu arada bu verilen ölçümlere de çok güvenmemek lazım seydaya dr.u 2900 demiş en son kızı 2500 doğmuş Genişletmek için tıkla ... evet yaa aynen katılıyorum ama zaten yanında artı eksi 350 yazıyor ya genelde hep eksik çıkıyor malesef mesela zynpede 3800 demişler 3500 olmuş bende verdiği değerden bide az olursa naparım diyorum
elh Yeni Üye Üye 24 Mayıs 2010 #23.440 dae' Alıntı: ikinizin kafasını bırbırıne tokusturcam gorceksınız gununuzu heee sahtekar elh sen hıc konusma Genişletmek için tıkla ... :ruyam:bak ne var paltomun içinde:ruyam:
dae' Alıntı: ikinizin kafasını bırbırıne tokusturcam gorceksınız gununuzu heee sahtekar elh sen hıc konusma Genişletmek için tıkla ... :ruyam:bak ne var paltomun içinde:ruyam: