2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Günaydın haziran anaları diyeceğim ama kimsecikler yokmuş yaw...
Neyse ben günaydın diyeyim sonra kahvaltı yapayım, sonra gelirsiniz herhalde..

günaydın kızlar..güneşim çok yorma kendini.zahide doğurdu en son haberin vardır ztn egecik geldi 🙂
celinee ohh parti de bitti işler de bitti rahatsın simdik 🙂

günaydınnn herkesler nerde yine

4-6 arası televizyon izledim ben de uyku kaçtı düşün düşün abuk sabuk bi sürü şey en sonunda sızmışım 6 da. Şimdi de evde temizlik var bi uyuyamadım pöffff.

günaydın kızlar..güneşim çok yorma kendini.zahide doğurdu en son haberin vardır ztn egecik geldi 🙂

Sağol Pembikim!! Bitti hakkatten, bide hiç de istediğim gibi olmadı 🙁 Boşuna yorgunluk yani.. Ne yapalım artık.. Şimdi bi yarın doktor ve kuaför randevum var.. Ondan sonraki günler evde yatarak ve sıkılarak geçecek sanırım..

Ya ben de uyuyamıyorum artık.. Eskiden nefes alamıyordum, yatamıyordum doğru düzgün, şimdi de ne kuruyorsam kafamda kalbim ben heyecanlı uyutmuyo beni.. Korkuyorum diyorum sürekli ama korkunun ecele fatdası yok.. Doğursam da ne olacaksa olsa artık diyorum..

Günaydın en güzel Haziran anneleri

Son 5 gün

ohh ne güzel yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin 🙂meloşşşş..benim de ya 6 ya 7 bgn haric...
yrn ve çarş.izin kullanmayı düşünüyorum ama başka bir arkadas da izinli aynı birimden bakalım çakışması sorun olmazsa 2 gün izin alıcam ders calısmak için hem de evde olurum daha kolay gecer bu hafta.haftaya da 4 gün calısıcm ztn 🙂 ay ne kadaaan azz kaldı 37.yi doldurmaya.ondan sonra da 7sinde gelip raporumu kapattırıcam
eşim kızıyo bırak artık diyor ama ben bu kdr dayanmışken tamamlıcam haftamı inat ettim cok 🙂

canım noldu yaa partin niye istediğin gibi olmadı? Sanırım gün modunda geçti ondan içine sinmedi pek. Amaaann boşver bebecik gelince yeterince eğlenceli günler bizi bekliyor olcak nasılsa 🙂

Ay ben de yattığım yerden yatak odasının dizaynına takıldım dolap içlerinin düzenine taktım. İnsan sabahın 4 ünde uyanıp bunları mı düşünür ya. Bir de sanki yapabileceğim düşündüğüm şeyleri valla özgür de hayatta yapmaz hemen sıkılıyor öyle düzen tertip işlerinden. Kendi kendime huzursuzluk çıkartıyorum işte ben de bu aralar

benim de çok uykum var akşam annemler vardı 1 e kdr oturduk gece de ztn malum wc nöbetleri ve annemler bizde kaldığı için eşim de yanımda yattı onsuz tek başıma yatmaya o kadar alışmışımki yatakta o acıdan zorlandım cok gece.cünkü dönüşlerim daha kolay oluyordu tekken.o varken dibime giriyor elini karnıma koyuyor sanki ben çok rahatmışım gibi 🙂
celinee nie istediğin gibi olmadı kuşum.fotolardan gayet güzel gözüküyor herşey.ya canım benim korkma sonu cok güzel olacak..oğlun ege'n kollarında olacak bundan büyük mutluluk olabilir mi?herşeyin bir bedeli var işte..bu acıdan düşünelim.sen genel anestezi mi olacaksın?
ben de hiç korkmuyorum maşallah anormalim vesselam.aksine hastanede kalmak,gelen giden formalite işlemler vs.bunlar bana sıkıcı geliyor bi an evvel doğurup eve cıkıp kızımla baş başa kalmak yeni yaşamıma başlamak istiyorum 🙂

ay cnm haberım yok nerden olsun bılg yok artık telefondan nekaddan takip edebılrsem sizi zahdeciminde gozu aydın ozamn ayneguzel yaa bnımde yarın catı muaynm var baklm ne dıcek doktor e biraz korkkuda var