2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ay evet onu bende duydum

hatta geçen gün konuştuk
zeynep hiçç korkmayın ben cok rahat ettim dedi

yahu sonuçta küçük operasyondada büyüktede her zaman risk yok mu?
diyip rahatlatıyorum kendimi bnede kuzu
bende kendimi cesaretlendiriyorum bebegimi ilk ben görmek istiyorum çünkü oglumu en son ben gördüm ve narkoz felaket bişey o ilk agrı karnımı kapatmadınızmı diye soruyodum hemşirelere bide kusmuşum sorma alhamra benimki çok kötü geçmişti herkesin aynı olmuyomuş ama benimki kötüydü valla
yalan söyleyemiycem

inşallah heyecan yapmayızda
genele çevirmezler ekom yaf

çatım çok darmış kuzu
dr baya zorlanırsın dedi
bende madem çok zor olcak sez olsun dedim
gözümü kapatıyorum bazen
sedyedeymişimde ameliyataneye giriyomuşum gibi hayal ediyorum
uffff
çok heyecanlanıyorum
evet heyecanlı ama sonu çok güzzeeel hakkımızda hayırlısı olsun neyse ben çıktım şimdilik kendine iyi bak görüşürüz sonram ginee

Kızlar cantayı hazırlarken gıysılerı tülbente falan sardınınzmı yokmu öyle koydunuzmu cantaya ben cantamıda yıkadım gercı

bende nişan bohçalarım vardı onlara sardım. kızımı da orda erkek bebeklerle baş göz etmeyi düşünüyorum. hazır eşyaları bohçalıyken kocaya veririm

sen hala burda mısın doğuramayan insan

bence asıl sahtekar sensin, hamile değilsin ama numara yapıyorsun

erkek bebekler geç gelirmiş ama tuğberk ondan gelmiyor

maşallah bebeğine ekobero. ama tabi rahim geriliyor artık. bi doğurmadığımız halde sancılanıyoruz. daha önce de kesiğimiz olsa duramayız herhalde.

ya öyle diyorlar ya yok belin agrır ömür boyu yok felç olursun filan ama doktorum ve yaşayanlar gayet memnunlar :ruyam:

onu diyenler halt etmiş. kim var allah aşkına epiduralde felç kalan. hepsi rivayet.
sonuçta diş çektirsen bile riski var. o kadar kafana takma herşeyi.

çatım çok darmış kuzu
dr baya zorlanırsın dedi
bende madem çok zor olcak sez olsun dedim
gözümü kapatıyorum bazen
sedyedeymişimde ameliyataneye giriyomuşum gibi hayal ediyorum
uffff
çok heyecanlanıyorum

off bende o sahneyi düşündükçe deli oluyorum. kesin ağlamaktan çatlarım. heyecan yaparım.önceden tavayla kafama vurup bayıltsınlar o ameliyathaneye gözüm açık girmeyeyim

kimseler yokmu akşam üstü sancı girdi sanki kızlar ya çok korktum bebekde o kadar hareketliki bi kaç saattir böyle adet sancısı gibiydi bide kasılmalarım felan oldu şimdi iyiyim allahtan yoksa gidicektik doktora

selam kızlar herkes umarım ıyıdır telefondan sizi takip etmk yazmkmcok zormuşya bende izne ayrldım ama koştururuyorum bebegn odası ıcın geznyrm baknyrm perde halı vs daha ynı halltmye calışıyorum haaa bıde kendımı temızlıge verdım evı komple kaldrdım. Hala dogurmadım buarada sızde dogurn varmıııııııı