bende kendimi cesaretlendiriyorum bebegimi ilk ben görmek istiyorum çünkü oglumu en son ben gördüm ve narkoz felaket bişey o ilk agrı karnımı kapatmadınızmı diye soruyodum hemşirelere bide kusmuşum sorma alhamra benimki çok kötü geçmişti herkesin aynı olmuyomuş ama benimki kötüydü valla
bende kendimi cesaretlendiriyorum bebegimi ilk ben görmek istiyorum çünkü oglumu en son ben gördüm ve narkoz felaket bişey o ilk agrı karnımı kapatmadınızmı diye soruyodum hemşirelere bide kusmuşum sorma alhamra benimki çok kötü geçmişti herkesin aynı olmuyomuş ama benimki kötüydü valla
çatım çok darmış kuzu dr baya zorlanırsın dedi bende madem çok zor olcak sez olsun dedim gözümü kapatıyorum bazen sedyedeymişimde ameliyataneye giriyomuşum gibi hayal ediyorum uffff çok heyecanlanıyorum
çatım çok darmış kuzu dr baya zorlanırsın dedi bende madem çok zor olcak sez olsun dedim gözümü kapatıyorum bazen sedyedeymişimde ameliyataneye giriyomuşum gibi hayal ediyorum uffff çok heyecanlanıyorum
neyse ben yazıyım genede dün doktordaydım 3 kilo olmuş hemen hemen bebegim boyuda 47 le 52 arası dedi ben hesapladım 49 cm çıktı flsiyle kilo almamışım bu çok iyi tansiyonum normal ama bu agrı öldürcek beni nstde sancım filan yok çıkıyo gerçekten girdigim zaman hiçbişeyim yok ama bu ilk dogumdaki sezeryan yerim bebek büyüdükçe fena agrıyo
onu diyenler halt etmiş. kim var allah aşkına epiduralde felç kalan. hepsi rivayet.
sonuçta diş çektirsen bile riski var. o kadar kafana takma herşeyi.
off bende o sahneyi düşündükçe deli oluyorum. kesin ağlamaktan çatlarım. heyecan yaparım.önceden tavayla kafama vurup bayıltsınlar o ameliyathaneye gözüm açık girmeyeyim
kimseler yokmu akşam üstü sancı girdi sanki kızlar ya çok korktum bebekde o kadar hareketliki bi kaç saattir böyle adet sancısı gibiydi bide kasılmalarım felan oldu şimdi iyiyim allahtan yoksa gidicektik doktora