2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Nikaha götürücem son nikah kadıköy evlendirmede zaten nikah dediğin 20 dakka en fazla 40 dakka kalırız orda diye düşünüyorum. Ayşe Naz hanım iyi maaşallah memeyle başı dertte göğsümün ucu küçük üstelik kendisi çok büyük garibim kavramakta zorlanıyor 15-20 dakka emmesi gerekirken 5-10 dakka emip yoruluyor sağıp biberonla veriyorum aç kalıyor diye bu sefer memede iyce zorlanıyor kısır bir döngünün içindeyiz herkez için emzirmek en kolay kısım ama bizim için kabus malesef🙁

bizim buraları serin allahtan ama yaz sıcağında da tabi öğlen çıkarılmaz. akşam üzeri turlar geliriz. yoksa bebek değil ama ben bayılabilirim sıcaktan 🙂

benimkisi süpürme işini bitirdi kalkayım bende ortalığı toparlayayım 🙂

arkadaşım geçen sene doğum yaptı emzirmek doğumdan daha beter diyor.
silikon göğüs alsan faydası olur mu acaba ?? biberonla emince de memeyi reddetmesin
. sonuçta biberonla şapır şupur kolayca emiyorlar

ay kıyamam ben ona.ama zeynepcim buna da şükür sütün geliyor ve kızının emme isteği var 🙂 zamanla güçlenicek ve yorulmayacak.daha da uzun emecektir.simdi o da cok minik..kokla benim icin onu.ay canım nasıl bebek sevmek istiyor.böyle uzaktan fotolardan seviyorum bizim bebikleri...
ya kızlar siz hatırladınız mı hani kk.da seyda vardı o da doğum yaptı emzirmek deyince o geldi aklıma.erken oldu diye küvözde bebek.gidip gidip emziriyor hastaneye.o da cok cabuk yoruluyormuş.2500 doğmuş ztn.2250 falanmış simdi de..ay fotosunu gördüm beyaz pembe bişi..maşallah inşallah sağlıkla bi an önce çıkar hastaneden o da kız da kavuşur bebekine.

evet geçen okudum . onun kızı niye küvözde erken mi doğum yaptı. kilosu da pek düşük değilmiş. inşallah kısa zamanda toparlar. yazık eve eli boş gelmek çok acı birşeydir. allah kimsenin başına vermesin

Ayşe hanım gazını çıkaramadan uykuya daldığı için uyandı biraz önce bir ara vermek zorunda kaldım omzumda daldı uykuya tekrar ama tam daldı denemez ben her an kaçabilirim 🙂 Silikon göğüs ucuda deniyorum sol göğsümü onunla emiyor sağ uç konusunda biraz daha iyi ama oda göğüs olarak çok büyük bebeğim deli oluyor alamayınca. Göğsümü boşaltamadığı için sağmak zorunda kalıyorum o sütüde kaşık biberonla vermek işkence maalesef biberonla vermek zorunda kaldım şimdi çocuk karmaşa içinde benim yüzümden

36.haftada doğurdu o canım akciğerleri gelişimini daha tamamlamamış nefes alamıyormuş herhalde morarıyor falan dedi.serumla ilac veriyorlarmış.seyda da gidip emziriyor.evt cok zor bi anda karnı boşaldı evdeki beşik de boş.aman neyseki cıkacak sağlığı iyi cnm.ay 37 den önce doğurmayalım inşallah zor seyler bunlar.gerci ceylanın bebek daha erken dogdu ama küvöze koymamışlar demekki değişiyor bebekten bebeğe de bu durumlar.

ve Ayşe Naz annesini çağırıyor kıskandı bilgisayarın başında olmamı sanırım. Öptüm sizi şimdilik gelirim kızım izin verirse 🙂

zor birşeydir tahmin edebiliyorum. emzirsen dert emzirmesen dert. gerçektende cennet anaların ayakları altında. baksana sırf emsin diye maymun oluyoruz 🙂
ayy şimdi ayşe hanımın kokusu da ne güzeldir. bizim yerimize de kokla onu zeynepcim

hadi yaa aslında çok da erken doğmamış ama işte sıpaların ne yapacağı belli olmuyor
35. haftadan sonra ciğer gelişiminin tamamlanmış olması lazım aslında.
neyse en fazla 1 hafta kalır çıkar zaten. allah korusun tüm bebişleri