2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
normalde ben evde olduğum için geç kalkıp günde iki öğün yiyorudum iki hatadır sabah 7 de kalkıp eşimle kahvaltı yapıyorum süt bardagımı büyütttüm birde ekstra sütlü tatlılar yedim + hergün muz

ben ztn günde 4 öğün falan yiyorum en az ztn

eskiden nasıl yerdim bir görsen beni sen her gün kivi muz elma kuru üzüm kayısı ceviz fındık içi kaju vs.
süt pekmez elma portakal ama her gün yani bunları..
ay daraldım artık yeter 🙂almıştır baya bir vitamin.
simdi sadece her gün süt pekmez ve elma yemeye calısıyorum o kdr.

Canim bence bu duruma sukret ben hic bebegimi doktor kontrollerinde goremiyorum doktor degistirme sansimda yok cunku amerikada butun doktorlar ultrasonla bakmiyor sadece karnini mezura ile olcuyorlar kalbini dinleyip gonderiyorlar.Bir kere cok israr ettim bebegimin hareketleri cok azaldi lutfen nstye alin diye bir ozaman girebilmistim canim.Eltimde hamile aramizda 4 hafta var her doktor ziyaretinde bebegini gorebiliyormus ne guzel birsey gercekten.Bu arada kakao ve susam yagi catlaga cok iyi geliyor.Catlaklara moralini bozma birkac ay sonra beyazlasip kuculuceklermis canim

çatlaklar için fındık yağımı demiştiniz kızlar bugün gittim aldım aktardan sürekli kaşınıyorum ya iyice büyümeye başladı çatlaklarım kimden ne duysam gidip alıyorum artık kakao yağıdamı alıyım öyleyse

Ben bir kitapda okumustum susam yagi cok iyi ama genelde magazlarda kakao yagi ile beraber satiyorlar.Su pahali kremler ise yaramiyor ama onu soyleyebilirim.Ucuz yaglar daha etkili canim inan bana birde surekli su icmek gerekiyor cok su catlagin en buyuk dusmani