2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hain kadın beninnen dalga geçiyürsün

mislinamda doğurmuş hayırlı olsun maaşallah ege bebeğe hoşgeldi sefalar getirdi.

Elhim hiç korkma epudralden doğuma 114.5 kiloyla girdim bu kiloda benim bile birkerede tuttu epudralim hiçte öyle zor bişey değil hiç bişey hissetmiyorsun merak etme.

Kızım uyandı kızlar benim gelmemle gitmem bir oldu sonra uğrarım yine 🙂

özbek maşallah bebişine..bizim kızların boyları aynı cıkmış 🙂2haftada masallah cok iyi kg almıs

Ayşe Naz iyi maaşallah kızlar bugün yıkandı akşam üstü üzerine 20 dakika kadar meme emdi uyudu şimdi yemeğe oturacağımı bildiği için uyandı maalesef ben b,raz ilgileneyim kendisiyle gelirim yine.

Bu arada bütün şişliklerim indi çok mutluyum 5 aydır takamadığım alyansım artık parmağımda ayaklarım normale döndü çok şükür.

gözünaydın canım darısı başıma ben de normal halimi unuttum
ayaklarım hep şiş 🙂arada artıyor şişliği ama normale dönmüyor bir türlü..

ayşe naz uyandı demek hadi sen ilgilen kızınla..grs cnm

anam zeynepcim biri anlattı tam sezeryan üstü ödümü kopardı yaf

anaaam
o kaa çabuk iniyomuşmu şişlikler yaşasıııın
şuan ayaklarıma iğne batırsan pöfffffrttt diye inivercek sanki

zeynepcim özele bak!

sagol pempik teyzesi bizim doğum 6 temmuz gözüküyor dr boyuna bakınca manken olcak bu dedi
kilosuda bir önceki kontrolümde 3 haftada 300 gr almıştı bu 2 haftada kızımı besledim yediklerime dikkat ettim drda memnun kaldı sunalık toplam 9 kilo aldım 37 haftda catı muanesi yapcaz dedi

sen normal mi düşünüyorsun doğumu canım.
ben bu aralar cok iştahsız ve keyifsizim zorla yemek yiyorum.pek de dikkat etmiyorum yediklerime.bıkkınlık geldi 8 aydır herşeye dikkat etmekten artık karnımı doyuruyorum sadece.tek değişmeyen pekmez süt elma.