yok daha neler 🙂 o kadar da değildir elh cümle alem epiduralle doğum yapıyor. valla mislinanın sesi çok iyiydi bir an dedim yanlış mı aradım acaba
güle oynaya konuştu sende kesin öyle olursun işte oldu da bitti maşallah. yumurtanın sarısı gitti elh in yarısı deriz
amin aminn herkes doğurdukça beni de heyecan basıyor. bende doğurmak istiyorum ama
doğuramadın gitti valla yalan mı.bak yaşıtların seni geçti 🙂 tuğberk sevdi yerini dışarı çıkıp ne yapacak. şimdi ekmek elden su gölden yaşıyor. bende olsam kolay kolay çıkmam
mislinamda doğurmuş hayırlı olsun maaşallah ege bebeğe hoşgeldi sefalar getirdi.
Elhim hiç korkma epudralden doğuma 114.5 kiloyla girdim bu kiloda benim bile birkerede tuttu epudralim hiçte öyle zor bişey değil hiç bişey hissetmiyorsun merak etme.
Kızım uyandı kızlar benim gelmemle gitmem bir oldu sonra uğrarım yine 🙂
bizde sabah 12 de cıktık şimdi geldim eve çok şükür kızm 2 haftada 500gr almış 2017 gr 45 cm olmuş manken kızm d hersey cok iyi bundan sonra böyle beslenmeye devam dedi sonra bakırköye gittik yemek yedik gezdik yorulduk
Ayşe Naz iyi maaşallah kızlar bugün yıkandı akşam üstü üzerine 20 dakika kadar meme emdi uyudu şimdi yemeğe oturacağımı bildiği için uyandı maalesef ben b,raz ilgileneyim kendisiyle gelirim yine.
Bu arada bütün şişliklerim indi çok mutluyum 5 aydır takamadığım alyansım artık parmağımda ayaklarım normale döndü çok şükür.
Ayşe Naz iyi maaşallah kızlar bugün yıkandı akşam üstü üzerine 20 dakika kadar meme emdi uyudu şimdi yemeğe oturacağımı bildiği için uyandı maalesef ben b,raz ilgileneyim kendisiyle gelirim yine.
Bu arada bütün şişliklerim indi çok mutluyum 5 aydır takamadığım alyansım artık parmağımda ayaklarım normale döndü çok şükür.
mislinamda doğurmuş hayırlı olsun maaşallah ege bebeğe hoşgeldi sefalar getirdi.
Elhim hiç korkma epudralden doğuma 114.5 kiloyla girdim bu kiloda benim bile birkerede tuttu epudralim hiçte öyle zor bişey değil hiç bişey hissetmiyorsun merak etme.
Kızım uyandı kızlar benim gelmemle gitmem bir oldu sonra uğrarım yine 🙂
sagol pempik teyzesi bizim doğum 6 temmuz gözüküyor dr boyuna bakınca manken olcak bu dedi
kilosuda bir önceki kontrolümde 3 haftada 300 gr almıştı bu 2 haftada kızımı besledim yediklerime dikkat ettim drda memnun kaldı sunalık toplam 9 kilo aldım 37 haftda catı muanesi yapcaz dedi
sagol pempik teyzesi bizim doğum 6 temmuz gözüküyor dr boyuna bakınca manken olcak bu dedi
kilosuda bir önceki kontrolümde 3 haftada 300 gr almıştı bu 2 haftada kızımı besledim yediklerime dikkat ettim drda memnun kaldı sunalık toplam 9 kilo aldım 37 haftda catı muanesi yapcaz dedi
sen normal mi düşünüyorsun doğumu canım. ben bu aralar cok iştahsız ve keyifsizim zorla yemek yiyorum.pek de dikkat etmiyorum yediklerime.bıkkınlık geldi 8 aydır herşeye dikkat etmekten artık karnımı doyuruyorum sadece.tek değişmeyen pekmez süt elma.