2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
selam kızlar, doktordan geliyorum
nst ye girdik, kontrolümüzü olduk ama hiç içime sinmedi
ultrason odasında çok sıra vardı, doktorumda kendi odasındaki dandik ultrasona soktu, suyuna bakmak için, kilosunu falanda doğru göstermiyormuş bu ultrason onuda söylemedi, ne güzel yüzünüde dönmüştü göremedim renkli
çokda uzun bakamadı, nasılsa 1 hafta sonra görüşeceğiz dedi
haftaya sınavlar olduğundan pazartesi sabahına randevu aldım bende
suyun kanaman olursa gel dedi
kafası aşağıya doğruymuş, inmeye devam ediyormuş falan
nst değerlerine normal dedi
normalde 30-40 civarı çıktı o sancı dediğiniz şey
bebişim oynadığı zaman 50-60 lara çıkıyor
çatlamışsın dedi evet dedim, krem işe yaramadı
hastalarım fındık yağını çok öneriyor dedi
bende tesadüf 3-4 gündür fındık yağıyla birlikte kullanıyordum
inşallah daha fazla ilerlemez

bide kızlar ben başka bi doktora daha görünmek istiyorum
kendi doktoruma güveniyorum ama , farklı bir doktorun yorumunu da almak istiyorum
bide bu son kontrol içime sinmedi uzun bakamadık, göremedim kızımı
önümüzdeki hafta başka birine gideyim diyorum
anadolu yakasında varmı önerdiğiniz biri

slm kızlar, gece hıç uyuyamadım ağladım, bacaklarıma kramp gırıyor yıne, maden suyu falan da kurtarmıyor artık, ustune sağ elım tamamen uyuştu 2 gundur, bide kızım butun gece durmadı, sınırlerım boşaldı, gittim salonda tek başıma agladım durdum. kocamı da sıkmak ıstemıyorum o görsun ıstemedım, mız mız kadınlardan nefret ederım ama kendım mız mız oldum. herşey daha kötuye gıdıyor sız de böyle mi kızlar yaa

hııı bide çok saçı varmış kızımın onu söyledi
boynunda kordonu duruyormu sormayı unuttum
daha soracağım sorular vardı hepsi gitti aklımdan böyle olunca hiç hoşuma gitmiyor
ilk randevuyu alıyorsun ama senin önünden girenler çıkanlar oluyor sinir oluyorum

stella aramızda bir gun var sen de kramplar var mı, yoksa ben bışeyı mı eksık yapıyorum balık falan mı az yıyorum acaba, işgence gıbı çektıklerım; sen nasılsın

dae çok güzelmiş kolye alır inşallah eşin

gülkurusu arada nedensiz bunaldığım oluyor, ama ben tek başıma kaldığımda daha kötü oluyorum
eşime anlatmam gerekiyor mutlaka onun tesellisi iyi geliyor
biraz ağlıyorum, oda teselli edince sanki hiç birşey olmamış gibi kaldığım yerden devam edebiliyorum
yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, hepsi bitecek inşallah, sonunda çok güzel bir hediye alacağız
benim en büyük motivasyonum bu oluyor

stella aramızda bir gun var sen de kramplar var mı, yoksa ben bışeyı mı eksık yapıyorum balık falan mı az yıyorum acaba, işgence gıbı çektıklerım; sen nasılsın

kalçama ve sol bacağıma kramp giriyor geceleri öyle olunca mehmete masaj yaptırıyorum geçiyor
bide dediğin gibi ellerim sürekli uyuşuyor uykuda
ben kızım aşağıya indi diyordum herkeste öyle söylüyordu ama
gece yatarken tam göğsümün altında kaburgamın üstünde oluyor ayağı
nesef kesilmesi falan devam ediyor
zaten artık yatarak uyamıyorum solada tam dönemiyorum
yarı oturur uyuyorum

Canim findik yagini bende aldim ama kullanmadim henuz birturlu baslamadim, alt tarafa surunce de esneklik veriyormus dogumda ve dogumdan sonra cildi toparliyormus vs. bi ara yazmistim buraya.
Bence de eger icine sinmediyse birtane doktora daha gorun ve butun sormak istediklerini kafana takili kalanlari vs sor.
Yani sen bu gunu bekliyorsun hevesle sonra gidip te hemen hemen aceleye getirmesi hos degil birde canim bugun cumartesi diye fark ediyor mu acaba ki?
Benim gittigim hastane pazartesi, cuma ve cumartesi asiri yogun.
Diger uc gun daha sakin. Bende pazartesi gitmistim ama birdahakine sali gunu gidecegim bakalim.