2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hadi hayırlısı stellacım.bu arada sıstemden duşüyorum arada kızlar.bakalım hayırlısı olsun hepimiz için.tabı kızım supriz yapmazsa 6snda epudral sezaryan olucam ınş. ama odamızı seçmedik daha.ayyy ne kadar zormuş hazırlıklar yap yap bıtmıyo ya.....ömrümü yedi valla.....hiç bi iş yapamıyorum habıre dolu dolu geçiyo.işyerındeyken çok daha rahattım.evde devrim oldu resmen.annemle hiç oturamıyoz.işteyken öğlen uykusuna hasret kalırdım.burdan uyucam şimdi diyenlere özenirdim.bir haftadan beri izinliyım ve bırkere bıle oğlen uykusuna yatamadım🙁

asneba hayırlı olsun doğum tarihin ne güzel belli olmuş.

valla bende evdeyim 1 haftadır ama canıma okundu resmen. iş aldım dışarıdan harıl harıl onu çiziyorum ama zaman geçiyor böylelikle. yoksa tek başıma kafayı yerdim

Asneba hayırlı olsun doğum tarihin belli olmuş...
Ben banyoya giriyorum kızlar, ordan da kuaföre gideyim.. Fön çektireyim beyaz saçlarıma.. yarın bide onla uğraşmayayım bari.. öptüm sizi şimdilik..

belli oldu zaten sezaryan taraftarıydım.doktorda oyle olsun dıyınce hiç ısrar etmedım.Hayırlısı artık.tabi buarada kızım süpriz yapmazsa bana🙂dışardan iş aldım derken kendi işyerinin dışından bi iş sanırım demi.ii olmuş oyalanırsın.ama benım eşim diyo gıt bı işe uğra gorun istersen dıye ama gıdıp adım atcak halım yok.kızın odasını sılemedım daha.temızlıkçi alcam daha ama evi düzenleme işini bitiremedik evde.annem nerdeyse butun eşyalarımızı baştan yıkayıp ütüledi.şekerlerle uğraştım.onlarda vakıt aldı baya....yani işe ayırcak gücüm kalmadı.bide resmen eve adadım kendımı işe gıtmek gelmıyo içimden🙂Belkı haftaya uğrarım🙂senın annen vardı archiii gitti mi annen?geçmişi okuyamıyorum.ama bıde senın kendını yormam lazım sanırım demi dikkat et kendine.artık hiçbirimizin yorulmaması lazım ama nerdeeee.Tam oturlaım dıcez bebişler doğcak🙂

asneba kolay gelsin canım

boy hesabını sormuşsun en yakın hesap fl ölçüsü*6+4 müş

benim doktorum hep öyle hesaplayıp söylüyor

evet belkıde senın doktor doğrudur.herkes 7ile çarpıyo.benım doktorda oyle yapıyo.ama 7 ile çarpınca yüksekde çıkabılıyo.senın hesapda daha kısa çıkıyo sanırım demi?

asneba ne zmn doğum tarihin cnm ben kaçırmışım sanırım

6 hazıran pembıkçim.sat'a göre 14 hazıran.aslında.12si sezaryan olsun dedık ama normal doğum başlar dıye korkuyorum.madem sezaryan olcam o sancıyı çekmeyım dedım.bide fotoğrafçı tutucam inş. Gerçi onlar nezamn olsa gelırız dıyolar ama eşim illa planlı olsun istiyo herşey.dün kuaför getircem diyo.makyajın saçın yapılsın dıyo🙂adamıda heycan bastı.hepimizin istediği gibi gecer kızlar doğum ınş.Bıde doğum saatı olarak ılk doğum olan sabahı secelım ki görmeye gelenler olana kadar kendini toparlamış olursun dıyo ama kaç saatte toparlanıyo ameliyattan çıkanlar kızlar?