ozbek83 Yeni Üye Üye 21 Mayıs 2010 #22.872 ben evin işini bitirdim gidiim birde duş layım sonra hazırlanırım sayfam acık kızlar
celinee Yeni Üye Üye 21 Mayıs 2010 #22.873 sevra' Alıntı: kızlar aradım hastaneyi bi araştırsınlar 10 dk sonra bilgi vercekler esmer hakkında zeynep kamildi dimi Genişletmek için tıkla ... Ay hadi bakalım.. Bi haber alamadık ya... Ben de şu hastaneyle ilgili kimseden bi bilgi alamadım.. Sanırım siz de bilmiyorsunuz di mi kızlar... Şişli Osmanoğlu Hastanesi...
sevra' Alıntı: kızlar aradım hastaneyi bi araştırsınlar 10 dk sonra bilgi vercekler esmer hakkında zeynep kamildi dimi Genişletmek için tıkla ... Ay hadi bakalım.. Bi haber alamadık ya... Ben de şu hastaneyle ilgili kimseden bi bilgi alamadım.. Sanırım siz de bilmiyorsunuz di mi kızlar... Şişli Osmanoğlu Hastanesi...
elh Yeni Üye Üye 21 Mayıs 2010 #22.874 selenn' Alıntı: iyi canım hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... sagolsasıns selen sevra' Alıntı: 🙁 bende epidural istiyorum kendimi haziran analarının en ördleği ilan ediyorum Genişletmek için tıkla ... aman olar o kaa korku ,bendede var ihihih
selenn' Alıntı: iyi canım hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... sagolsasıns selen sevra' Alıntı: 🙁 bende epidural istiyorum kendimi haziran analarının en ördleği ilan ediyorum Genişletmek için tıkla ... aman olar o kaa korku ,bendede var ihihih
pembik Hamiş Melek 21 Mayıs 2010 #22.875 kızlar esmerden hala haber yok dimi?benim arkadasımdan da ses cıkmadı sanırım o da meşgul ya da bilg basında değil geri dönmedi bana
kızlar esmerden hala haber yok dimi?benim arkadasımdan da ses cıkmadı sanırım o da meşgul ya da bilg basında değil geri dönmedi bana
dae Yeni Üye Üye 21 Mayıs 2010 #22.876 hemn ahaber vereyımm... sabah esmerle konustum. hastanede oldugumdan ancak haber verebılıyorum sıze 2920 gr meleği dunyaya gelmıs ıkısıde cok ıyıler cok musaıt olamadıgından detaylı konusamadık arıycam sneı dedı bebgım kucagımda sımdı dedı dun aksam ustu 4 te yapmıs dogumunu.. hayırlı olsunnnn yeğenımızzz...
hemn ahaber vereyımm... sabah esmerle konustum. hastanede oldugumdan ancak haber verebılıyorum sıze 2920 gr meleği dunyaya gelmıs ıkısıde cok ıyıler cok musaıt olamadıgından detaylı konusamadık arıycam sneı dedı bebgım kucagımda sımdı dedı dun aksam ustu 4 te yapmıs dogumunu.. hayırlı olsunnnn yeğenımızzz...
duyfer_2006 Yeni Üye Üye 21 Mayıs 2010 #22.877 oğluşları olacak anneler sünnet olayı için ne düşnüyorsunuz,psikolojik ve sağlık açısından hemen yapılması iyiymiş hemde daha az acırmış
oğluşları olacak anneler sünnet olayı için ne düşnüyorsunuz,psikolojik ve sağlık açısından hemen yapılması iyiymiş hemde daha az acırmış
sevra Yeni Üye Üye 21 Mayıs 2010 #22.878 dae' Alıntı: hemn ahaber vereyımm... sabah esmerle konustum. hastanede oldugumdan ancak haber verebılıyorum sıze 2920 gr meleği dunyaya gelmıs ıkısıde cok ıyıler cok musaıt olamadıgından detaylı konusamadık arıycam sneı dedı bebgım kucagımda sımdı dedı dun aksam ustu 4 te yapmıs dogumunu.. hayırlı olsunnnn yeğenımızzz... Genişletmek için tıkla ... çok sevindim hadi darısı başımıza inş
dae' Alıntı: hemn ahaber vereyımm... sabah esmerle konustum. hastanede oldugumdan ancak haber verebılıyorum sıze 2920 gr meleği dunyaya gelmıs ıkısıde cok ıyıler cok musaıt olamadıgından detaylı konusamadık arıycam sneı dedı bebgım kucagımda sımdı dedı dun aksam ustu 4 te yapmıs dogumunu.. hayırlı olsunnnn yeğenımızzz... Genişletmek için tıkla ... çok sevindim hadi darısı başımıza inş
duyfer_2006 Yeni Üye Üye 21 Mayıs 2010 #22.879 dae' Alıntı: hemn ahaber vereyımm... sabah esmerle konustum. hastanede oldugumdan ancak haber verebılıyorum sıze 2920 gr meleği dunyaya gelmıs ıkısıde cok ıyıler cok musaıt olamadıgından detaylı konusamadık arıycam sneı dedı bebgım kucagımda sımdı dedı dun aksam ustu 4 te yapmıs dogumunu.. hayırlı olsunnnn yeğenımızzz... Genişletmek için tıkla ... ay maşallahhh darısı başımızaa
dae' Alıntı: hemn ahaber vereyımm... sabah esmerle konustum. hastanede oldugumdan ancak haber verebılıyorum sıze 2920 gr meleği dunyaya gelmıs ıkısıde cok ıyıler cok musaıt olamadıgından detaylı konusamadık arıycam sneı dedı bebgım kucagımda sımdı dedı dun aksam ustu 4 te yapmıs dogumunu.. hayırlı olsunnnn yeğenımızzz... Genişletmek için tıkla ... ay maşallahhh darısı başımızaa