2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yeni gelenler günaydın sizlere de..
özbek ben medicana.da yapacaktım ama doktor ve hastaneye sinir olduğumdan kararsızım şu anda başka bir hastaneye daha gitmeye başladım medilife beylikdüzü.ne yine.karar vericem inşallah 2si arasında..
kızlar esmerin adı soyadı neydi unuttum ben de mail grubunda var mıydı orda doktor var arkadasın kuzeni hem de kadın doğumcu 🙂 ondan öğrenebilirim ben de..
bu arada arkadaslardan birisi ise gelmedi bgn bana kitlediler onun işini de o sebeple de arada kaybolabilirim bgn.uyuz oldum ztn.cünkü aktarım vs hem zamanlı hem de cok dikkat isteyen bir iş bu yaptığım.
balko ben okumadım ne oldu sana??kim kızdırdı seniiiiiiiii?
güneş ve arci herşeyde vardır bir hayır kızlar..5 günden de bişey olmaz otur ben de 1 gün önce kapattırıcam ztn normalde 8 haziran ama ben 4 haziran son çalışma günüm olacak 7sinde de raporu gelip kapattırıcam işe gelmicem hatta burdan bir arkadasa yaptırıcam olursa ne gerekiyor nasıl oluyor henüz konuşmadım kimse ile.sahi raporu kapatan arkadaslar ne yapmıştınız siz tam olarak?ben 37.haftaya kdr calısır raporu aldım.7.06.da kapattırıcam işte.36+6 oluyorum sanırım o zmn.

Son düzenleme: